🍷 Les Mourres Gigondas hurmaa tiheällä tekstuurillaan ja hienostuneella ranskalaisesta tammesta tehdyllä kypsyttelyllään
🥗 Tämä punaviini saa täyden arominsa täydellisesti yhdistettynä thaimaalaisen kurkkusalatin tai vasikan sipulipaistoksen kanssa
🌄 Valmistettu korkealaatuisista Garnacha-, Mourvèdre- ja Syrah-rypäleistä arvostetulta Domaine Notre Dame des Pallieresilta
Diese Aktion läuft bis zum 02.06.2030 14:09.
pakkaus!
Lisätietoja Les Mourres Gigondas AOP - Domaine Notre Dame des Pallieres
Les Mourres Gigondas Domaine Notre Dame des Pallieres Etelä-Rhônessa paljastaa viinilasissa tiheän, purppuranpunaisen värin. Kun viinilasia pyöritetään, tämä punaviini osoittaa suuren tiheyden ja täyteläisyyden, mikä näkyy voimakkaina kirkkoikkunoina lasin reunalla. Tämä ranskalainen kuohujuoma paljastaa lasissa ihastuttavan voimakkaita sävyjä luumuista, varjoherukoista, mustista kirsikoista ja luumuista. Lisäksi löytyy vivahteita piparkakkumausteista, kanelista ja garrigueista.
Les Mourres Gigondas Domaine Notre Dame des Pallieres on juuri oikea valinta kaikille viinin ystäville, jotka pitävät kuivasta viinistä. Kuitenkin se ei koskaan esiinny alkeellisen tai karun näköisenä, kuten voisi odottaa näin hintaluokan viiniltä. Suussa tämän voimakkaan punaviinin rakenne esittäytyy upeasti tiheänä. Tasapainoisen hedelmäisen hapokkuuden ansiosta Les Mourres Gigondas hellii pehmeällä suuntuntumalla, kuitenkaan jättämättä väliin mehukasta eloisuutta. Lopuksi tämän punaviinin jälkimaku on huomattava. Jälkimaku saa lisäksi mineraalisia vivahteita kalkkikivestä dominoiduista maaperistä.
Vinifikaatio Les Mourres Gigondas Domaine Notre Dame des Pallieres
Ensiluokkaisen ja upeasti voimakkaan kuohujuoman perusta on Garnacha, Mourvèdre ja Syrah -rypäleet. Etelä-Rhônessa viiniköynnökset, jotka tuottavat nämä viinirypäleet, kasvavat kalkkikivestä koostuvilla mailla. Rypäleet kerätään käsin vasta sen jälkeen, kun optimaalinen kypsyys on varmistettu. Sadonkorjuun jälkeen viinirypäleet siirretään nopeasti kellariin. Siellä ne valitaan ja käsitellään huolellisesti. Tämän jälkeen fermentaatio tapahtuu betonissa ja suurissa puuastioissa hallituissa lämpötiloissa. Fermentoinnin päätyttyä Les Mourres Gigondas kypsytetään vielä 11 kuukautta ranskalaisesta tammesta tehdyssä tynnyrissä.
Ruokasuositus Les Mourres Gigondas Domaine Notre Dame des Pallieres
Tätä ranskalaista punaviiniä tulisi nauttia parhaiten lämpötilassa 15 - 18 °C. Se sopii täydellisesti Thai-kurkkusalaatin, rommiliemellä keitetyn hedelmäsekoituksen tai vasika-sipulivuokien seuraksi.
Palkinnot Les Mourres Gigondas Domaine Notre Dame des Pallieres
Tämä viini Gigondasista ei vain vie meitä mukanaan, vaan myös tunnetut kriitikot ovat palkinneet sen 90 pisteellä tai enemmän. Arvosteluista löytyy
- Wine Advocate - Robert M. Parker - 93 pistettä
- Lisää tuotteita osoitteesta Domaine Notre Dame des Pallieres