saatavilla heti, toimitusaika noin 4-6 työpäivää.
konsultointi!
Verpackung!
Markus Schneiderin Tohuwabohu on lasissa väriltään tiheän violetti. Hieman vinossa pidettynä bordeaux'n värisestä lasista paljastuu viehättävä violetti sävy reunoilla. Ensimmäisen pyöräytyksen jälkeen tämä punaviini paljastaa suuren tiheyden ja täyteläisyyden, joka näkyy voimakkaina kirkkaina kirkkaina ikkunoina lasin reunalla. Tuoksussa tämä Saksasta peräisin oleva punaviini esittelee ihanan ilmeikkäitä tuoksuja, joissa on morellokirsikkaa, luumua, mustikkaa ja mustakirsikkaa, joita täydentävät musta tee, kaakaopapu ja itämaiset mausteet, jotka ovat saaneet osansa puutynnyreissä kypsytyksestä.
Tämä saksalainen viini ihastuttaa tyylikkään kuivalla maullaan, ja se on pullotettu 5,2 grammalla jäännössokeria. Tämä saksalainen viini hurmaa luonnollisesti hienoimmalla tasapainolla kaikesta kuivuudestaan huolimatta. Maku ei välttämättä tarvitse paljon jäännössokeria. Tämä samettinen ja lihaisa punaviini on täyteläinen ja monipuolinen maku. Tasapainoisen hedelmähapokkuuden ansiosta Tohuwabohu imartelee suutuntumaa samettisella tuntumalla, mutta siitä ei puutu mehukasta eloisuutta. Jälkivaikutelmassa tämä Pfalzin viininviljelyalueelta peräisin oleva punaviini ilahduttaa lopulta huomattavalla pituudellaan. Jälleen kerran karhunvatukan ja luumun vivahteet tulevat esiin.
Tohuwabohun viininvalmistus: Markus Schneider
Saksasta peräisin oleva voimakas Tohuwabohu on cuvée, joka on vinifioitu rypälelajikkeista Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon ja Merlot. Tämän viinin rypäleitä tuottavat viiniköynnökset kasvavat Pfalzissa hiekka- ja mergelimaalla. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet saapuvat viinitilalle mahdollisimman nopeasti. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu suurissa puissa valvotuissa lämpötiloissa. Käymistä seuraa useiden kuukausien kypsytys ranskalaisissa tammitynnyreissä.
Ruokasuositus tuotteelle Markus Schneider Tohuwabohu
Tämä Saksasta peräisin oleva punaviini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii erinomaisesti paahdetun vasikanmaksan, omenoiden, sipulin ja balsamiviinietikkakastikkeen kanssa, hanhenrinnan, punakaalin ja majoranin kanssa tai täytettyjen paprikoiden seuraksi.
- Lisää tuotteita osoitteesta Weingut Markus Schneider