🍇 Litran Cuveé valkoinen makea Hammel-viinitilalta viehättää säihkeällä, vaaleankeltaisella värillään ja hedelmäisellä, elegantilla maullaan
🍽️ Nauttikaa sitä hyvin jäähdytettynä herkullisten ruokien, kuten kikhernecurryn tai spaghetti kapris-tomaattikastikkeella, kanssa
🌿 Tämä hieno valkoviini yhdistää parhaat rypäleet Müller-Thurgau, Scheurebe ja Silvaner suositusta Pfalzista
pakkaus!
Lisätietoja Literweise Cuveé weiß lieblich - Weingut Hammel
Pfalzissa sijaitsevan Hammelin viinitilan Litrewise Cuveé -valkoinen makea on lasissa pyöriteltynä kirkkaan vaaleankeltainen. Valkoviinilasiin kaadettuna tässä Saksasta peräisin olevassa valkoviinissä on ihanan nuorekkaita ja tuoksuvia persikan, sitruunan, bergamansikan ja aprikoosin aromeja, jotka täydentyvät mintun ja melissan sävyillä.
Elegantti Weingut Hammel Litreweise Cuveé weiß lieblich esittelee kielelle uskomattoman hedelmäisen maun, joka johtuu tietysti myös sen makeasta jäännösmakuuprofiilista. Tämä kevyt ja raikas valkoviini on tasapainoinen ja monikerroksinen maku. Tämän Pfalzin viininviljelyalueelta peräisin olevan valkoviinin jälkimaku on vakuuttava ja hyvä jälkimakuinen. Jälkivaikutelmaa säestävät myös lössi- ja savipitoisen maaperän mineraaliset vivahteet.
Vinification of Weingut Hammel Literweise Cuveé weiß lieblich
Müller-Thurgau-, Scheurebe- ja Silvaner-rypäleistä saadut rypäleet muodostavat pohjan tasapainoiselle Literweise Cuveé weiß lieblich -viiniviinille, joka on valmistettu Saksasta. Tämän viinin rypäleitä tuottavat viiniköynnökset kasvavat savi- ja lössimaalla Pfalzinissa. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan mahdollisimman nopeasti puristamoon. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Viininvalmistuksen jälkeen viiniä kypsytetään useiden kuukausien ajan hienolla sakan päällä, ennen kuin viini lopulta poistetaan.
Ruokasuositukset Weingut Hammel Literweise Cuveé weiß lieblich
Tämä saksalainen valkoviini maistuu parhaiten jäähdytettynä 8-10 °C:n lämpötilassa kikhernecurryn, kapriksella ja tomaattikastikkeella maustetun spagetin tai makkaran kanssa tehtyjen makaronitikkujen seurana.