🍇 Kieferin viinitilalta tuleva Grauburgunder hurmaa kirkkaalla kuparikultaisella värillään ja harmonisilla kypsien hedelmien aromeilla
🍽️ Ihanteellinen seura hienoille ruokalajeille, kuten kurpitsalaatikolle tai lohiruoalle, se takaa unohtumattomia nautintohetkiä
🌿 Ensiluokkaisista Grauburgunder-rypäleistä valmistettu tämä valkoviini Badenin viinialueelta viehättää täydellä tasapainollaan
pakkaus!
Lisätietoja Grauburgunder trocken - Weingut Kiefer
Grauburgunder Badenin viinialueelta esittelee itsensä lasissa loistavassa kuparinkultaisessa värissä. Tämä Badenin valkoviini hurmaa tuoksullaan, jossa on omenan, viinimarjan, aprikoosin ja quinoin aromeja. Kun jatkamme aromien tutkimista, lisääntyvät krokantti, paahdettu hasselpähkinä ja paahdettu mantelikin.
Suussa Grauburgunder Weingut Kieferiltä avautuu miellyttävän kuivana, jämäkkänä ja aromaattisena. Kohtalaisen hedelmähappoisuus hellii makuhermoja, ja Grauburgunder tarjoaa miellyttävän tunteen suussa unohtamatta mehukasta eloisuutta.
Weingut Kieferin Grauburgunderin vinifikaatio
Hyvin tasapainoisen Grauburgunderin perusta Badenista on rypäleet Grauburgunder-lajikkeesta. Badenissa viiniköynnökset, jotka tuottavat nämä rypäleet tälle viinille, kasvavat savi-, loess- ja vulkaanisissa maaperissä. Sadonkorjuun jälkeen viinirypäleet kuljetetaan nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja murskataan hellävaraisesti. Tämän jälkeen tapahtuu käyminen ruostumattomassa teräksessä kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Grauburgunder voi harmonisoitua vielä useita kuukausia hienomäskissä.
Ruokasuositus Weingut Kieferin Grauburgunderille
Tätä saksalaista viiniä on parasta nauttia hyvin viilennettynä 8-10 °C:ssa. Se sopii täydellisesti tarjoiltavaksi kurpitsapaistoksen, japanilaistyylisen kivinärhenfileen kasviksilla tai lohipottuasten kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Weingut Kiefer