• ♥ Tällä hetkellä 24.223 viinejä vain sinulle! ♥
  • Henkilökohtainen neuvo!
  • Turvallinen pakkaus!
  • Luotettava toimitus!
Persikka, Vihreä omena, Päärynä ja Walnut

🍇 Kieferin viinitilalta tuleva Grauburgunder hurmaa kirkkaalla kuparikultaisella värillään ja harmonisilla kypsien hedelmien aromeilla

🍽️ Ihanteellinen seura hienoille ruokalajeille, kuten kurpitsalaatikolle tai lohiruoalle, se takaa unohtumattomia nautintohetkiä

🌿 Ensiluokkaisista Grauburgunder-rypäleistä valmistettu tämä valkoviini Badenin viinialueelta viehättää täydellä tasapainollaan

Grauburgunder trocken - Weingut Kiefer

Vuosikerta

9999
2024
6
12
24
Yksikköhinta: 13,98 *
Grauburgunder trocken - Weingut Kiefer
Close
Henkilökohtainen!
Henkilökohtainen!
Henkilökohtainen!
Turvallinen
pakkaus!
Henkilökohtainen!
Luotettava!

Lisätietoja Grauburgunder trocken - Weingut Kiefer

Grauburgunder Badenin viinialueelta esittelee itsensä lasissa loistavassa kuparinkultaisessa värissä. Tämä Badenin valkoviini hurmaa tuoksullaan, jossa on omenan, viinimarjan, aprikoosin ja quinoin aromeja. Kun jatkamme aromien tutkimista, lisääntyvät krokantti, paahdettu hasselpähkinä ja paahdettu mantelikin.

Suussa Grauburgunder Weingut Kieferiltä avautuu miellyttävän kuivana, jämäkkänä ja aromaattisena. Kohtalaisen hedelmähappoisuus hellii makuhermoja, ja Grauburgunder tarjoaa miellyttävän tunteen suussa unohtamatta mehukasta eloisuutta.

Weingut Kieferin Grauburgunderin vinifikaatio

Hyvin tasapainoisen Grauburgunderin perusta Badenista on rypäleet Grauburgunder-lajikkeesta. Badenissa viiniköynnökset, jotka tuottavat nämä rypäleet tälle viinille, kasvavat savi-, loess- ja vulkaanisissa maaperissä. Sadonkorjuun jälkeen viinirypäleet kuljetetaan nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja murskataan hellävaraisesti. Tämän jälkeen tapahtuu käyminen ruostumattomassa teräksessä kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Grauburgunder voi harmonisoitua vielä useita kuukausia hienomäskissä.

Ruokasuositus Weingut Kieferin Grauburgunderille

Tätä saksalaista viiniä on parasta nauttia hyvin viilennettynä 8-10 °C:ssa. Se sopii täydellisesti tarjoiltavaksi kurpitsapaistoksen, japanilaistyylisen kivinärhenfileen kasviksilla tai lohipottuasten kanssa.

Kovat tosiasiat

Tuotetyyppi:
Viiniluokka:
Valkoviini
Viinin väri:
valkoinen
Maku:
Aromi:
Persikka , Vihreä omena , Walnut , Päärynä
Rakenne / suutuntuma:
raikas
Jälkikaiunta / Finale:
medium
Tilaisuus ja teema:
Parvekeviini (myös terassi käy!) , Perhejuhla , Ruoanlaitto ystävien kanssa , Piknik , Kesäviini
Rypälelajikkeet:
Maa:
Saksa
Viljelyalue:
Baden (DE)
Osa-alue:
Kaiserstuhl (DE)
Lattiat & Erityiskerrokset:
Lössimaaperä , Clay , Vulkaaninen kivi
Alkoholi tilavuusprosentteina:
12
Kokonaishappopitoisuus noin g/l:
5,5
Jäännössokeri noin g/l:
5,2
Optimaalinen tarjoilulämpötila (°C):
8 - 10
Cuvée:
monovariantti
Kypsyminen:
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu säiliö
Laajennuksen tiedot:
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu säiliö
Laadun luokittelu ja predikaatit:
Q.b.A. Qualitätswein bestimmter Anbaugebiete
Tyyli:
Vanha maailma , moderni
Ruokasuositukset:
Kevyitä ja runsaita ruokia , Makeat ja mausteiset ruoat , Mausteiset suolaiset ruoat
Lasisuositus:
Valkoviinilasi
Pullon koko litroina:
0,75
Pullon suunnittelu ja varusteet:
Bordeaux pullo , moderni
Sulkutyyppi:
Kierrelukko (Stelvin)
Allergeenit ja ainesosat:
sisältää sulfiitteja ja rikkidioksidia
Jakelija:
Weingut Kiefer - DE-ÖKO-039 - Bötzinger Str. 13 - 79356 Eichstetten am Kaiserstuhl - Deutschland
PID:
70019-DE-WW-PG-002-18.3
NACH OBEN