🍷 Clos de la Barre Monopole 1er Cru Volnay Louis Jadotilta hurmaa hienolla ja elegantilla kypsymisellä ranskalaisissa tammitynnöreissä
🥘 Täydellinen paistetun vasikanmaksan tai herkullisen ankanrinnan kanssa, tämä punaviini täydentää kulinaariset hetkenne nautinnoilla
🍇 Valmistettu huolella valituista Pinot Noir -rypäleistä, tämä viini osoittaa Burgundin alueen ainutlaatuista luonteenpiirrettä
pakkaus!
Lisätietoja Clos de la Barre Monopole 1er Cru Volnay AOC - Louis Jadot
Fassissa kypsytetty Clos de la Barre Monopole 1er Cru Volnay Burgundin viinialueelta paljastaa itsensä lasissa kirkkaan vaaleanpunaisena. Reunalla tämä ranskalainen punaviini osoittaa siirtymistä granaatinpunaiseen. Ensimmäisen ravistuksen jälkeen voi tässä punaviinissä havaita täydellisen tasapainon, sillä se ei näy lasin seinillä vettömänä eikä siirappimaisena tai liköörimäisenä. Lasissa Louis Jadotin tämä punaviini tuo esiin makuja mulberrista, mustikoista, luumusta, pimeistä kirsikoista ja damasteista, lisättynä muilla hedelmäisillä vivahteilla. Louis Jadot Clos de la Barre Monopole 1er Cru Volnay esittäytyy viinin ystävälle upean kuivana. Tämä punaviini ei koskaan näy karkeana tai karuna, vaan pyöreänä ja pehmeänä. Jälkomaussa tämä kypsynyt viini Burgundin viinialueelta hurmaa lopulta kauniilla pituudellaan. Korostuvat jälleen mulberrin ja damastin vivahteet.
Clos de la Barre Monopole 1er Cru Volnayn vinifikaatio Louis Jadotilta
Tässä viinissä painopiste on selvästi yhdellä rypälelajikkeella, nimittäin Pinot Noirilla. Tälle upeasti tasapainotetulle yksirypäleviinille Louis Jadotilta on käytetty vain virheetöntä sadonkorjuumateriaalia. Clos de la Barre Monopole 1er Cru Volnay on vanhan maailman viini parhaimmillaan, sillä tämä ranskalainen huokuu poikkeuksellista eurooppalaista viehätysvoimaa, joka selkeästi korostaa vanhan maailman viinien menestystä. Tämän Pinot Noir -viinin sadon kypsymiseen vaikuttaa hyvin suurelta osin viljelyalueen ilmasto. Burgundissa viinirypäleet kypsyvät lämpimässä ilmastossa, mikä näkyy muun muassa erityisen hyvin kypsyneissä rypäleissä ja suhteellisen korkeassa mehun painossa. Sadonkorjuun jälkeen viinirypäleet kulkeutuvat välittömästi kellariin, jossa ne valikoidaan ja käsitellään huolellisesti. Seuraavaksi tapahtuu käyminen ruostumattomassa teräksessä ja suurissa tynnyreissä kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen seuraa kypsytys muutamaksi kuukaudeksi ranskalaisista tammitynnyreistä.
Ruokasuositus Clos de la Barre Monopole 1er Cru Volnaylle Louis Jadotilta
Tämä ranskalainen viini kannattaa nauttia mieluiten lämpötilassa 15 - 18 °C. Se on täydellinen kumppani paistetulle vasikanmaksalle omenoiden, sipulien ja balsamiviinietikkakastikkeen kanssa, ankankoipille sokeriherneiden kanssa tai Boeuf Bourguignonille.
- Lisää tuotteita osoitteesta Louis Jadot