🍷 Cava Extremarium Brut Reserva hurmaa kermaisella koostumuksellaan ja elegantilla ranskalaisessa tammessa kypsytyksellään
🍽️ Ihanteellinen herkullisen pinaattigratiin kanssa, jossa on manteleita, tai turskan kanssa kurkku-sinappivihannesten kera
🌟 Valmistettu huolella valituista viinirypälelajikkeista, kuten Chardonnay ja Xarel-lo, arvostetussa Mont Marcal -viinitarhassa
Diese Aktion läuft bis zum 31.12.2030 23:59.
Toimitusaika n. 5-7 Työpäivinä
pakkaus!
Lisätietoja Cava Extremarium Brut Reserva DO - Mont Marcal
Kevytjalkainen Cava Extremarium Brut Reserva Mont Marcalilta loistaa kirkkaan vaaleankeltaisena lasissa. Keskellä sävy muuttuu viehättävämmäksi. Tuoksussa tämä Mont Marcal Cava esittää kaikenlaista mustakirsikkaa, luumuja, varjokirsikoita ja slaavilaisia luumuja. Ikään kuin tämä ei olisi jo vaikuttavaa, pienessä tammitynnyrissä kypsymisen myötä siihen liittyy vielä itämaisia mausteita, paahdettuja hasselpähkinöitä ja kanelia.
Kielellä tämä kevyt Cava erottuu äärimmäisen kermaisella koostumuksellaan. Sen elinvoimainen hedelmähappo tekee Cava Extremarium Brut Reservasta suussa vaikuttavan raikkaan ja elinvoimaisen. Tämän Katalonian viinialueelta olevan Cavan loppuosa vakuuttaa lopulta hyvällä jälkimaulla.
Cava Extremarium Brut Reservan vinifikaatio Mont Marcalilta
Elegantti Cava Extremarium Brut Reserva Espanjasta on kuohuviini, joka on valmistettu Chardonnay-, Macabeo-, Parellada- ja Xarel-lo-rypäleistä. Viinirypäleet tuodaan heti korjuun jälkeen puristamoon. Tässä ne lajitellaan ja käsitellään varoen. Seuraavaksi tapahtuu käymistä kontrolloiduissa lämpötiloissa. Vinifikaation jälkeen seuraa 4 kuukauden kypsytys ranskalaisesta tammesta valmistetussa neljännesmehustimessa.
Ruoan suositus Cava Extremarium Brut Reservalle Mont Marcalilta
Nauti tätä Espanjan Cavaa parhaiten hyvin viilennettynä 8–10 °C astetta ateriana pinaattigratiinin, rommipurkin tai turskan kanssa, jossa on kurkku-sinappikasvissivua.
- Lisää tuotteita osoitteesta Mont Marçal