- Tämä huipputasoinen valkoviini täydentää erinomaisesti ruokia kuten kaalirullia tai makkarapullapastaa
- Nauttijalle tämä Emilia-Romagnan viini näyttäytyy erityisen tasapainoisena
- Tämä italialainen valkoviini soveltuu erinomaisesti tunnelmalliseksi kesäviiniksi
Castelzola Bianco Da Uve Surmature 0,5 l - Lodi Corazza
pakkaus!
Lisätietoja Castelzola Bianco Da Uve Surmature 0,5 l - Lodi Corazza
Lodi Corazzan elegantti Castelzola Bianco Da Uve Surmature virtaa lasiin kirkkaan kullankeltaisena. Tämä yhden lajikkeen italialainen viini imartelee lasissa ihanan ilmeikkäillä mirabelliluumun, päärynän, persikan ja sitruunan tuoksuilla. Lisäksi siinä on vivahteita mintusta ja sitruunamelissasta.
Lodi Corazza Castelzola Bianco Da Uve Surmature on viinin ystävälle ihanan kuiva. Tämä valkoviini ei ole koskaan karkea tai niukka, vaan pyöreä ja pehmeä. Tasapainoinen ja monikerroksinen, tämä lihaisa ja raikas valkoviini esittäytyy maussa. Tämän Emilia-Romagnan viininviljelyalueelta peräisin olevan valkoviinin jälkimaku ilahduttaa lopulta kauniilla jälkivaikutelmalla. Jälkivaikutelmaa säestävät myös savipitoisen maaperän mineraaliset vivahteet.
Vinification of the Castelzola Bianco Da Uve Surmature by Lodi Corazza
Tasapainoinen Castelzola Bianco Da Uve Surmature Italiasta on yhden lajikkeen viini, joka on puristettu Albana-rypäleestä. Emilia-Romagnassa tämän viinin rypäleitä tuottavat viiniköynnökset kasvavat savimaalla. Kun rypäleet on korjattu, ne viedään nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu betonissa valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen viiniä kypsytetään muutaman kuukauden ajan hienolla sakan päällä, ennen kuin viini lopulta poistetaan.
Suositus Castelzola Bianco Da Uve Surmature by Lodi Corazza
Tämä italialainen nautitaan parhaiten hyvin jäähdytettynä 8-10°C:ssa. Se sopii erinomaisesti pinaattigratiinin ja manteleiden, kaaliruladien tai pestolla höystetyn vihannesmuhennoksen seuraan.
- Lisää tuotteita osoitteesta Lodi Corazza