• ♥ Tällä hetkellä 24.223 viinejä vain sinulle! ♥
  • Henkilökohtainen neuvo!
  • Turvallinen pakkaus!
  • Luotettava toimitus!
Castelzola Bianco Da Uve Surmature 0,5 l - Lodi Corazza
Vihreä omena, kypsä omena, Sitruuna, Mirabelle ja Minttu / sitruunamelissa
  • Tämä huipputasoinen valkoviini täydentää erinomaisesti ruokia kuten kaalirullia tai makkarapullapastaa
  • Nauttijalle tämä Emilia-Romagnan viini näyttäytyy erityisen tasapainoisena
  • Tämä italialainen valkoviini soveltuu erinomaisesti tunnelmalliseksi kesäviiniksi

Castelzola Bianco Da Uve Surmature 0,5 l - Lodi Corazza

Valkoviini Italia Italia Emilia-Romagna (IT)

Vuosikerta

9999
2013
6
12
24
Yksikköhinta: 28.98 *
Castelzola Bianco Da Uve Surmature 0,5 l - Lodi Corazza
Close
Henkilökohtainen!
Henkilökohtainen!
Henkilökohtainen!
Turvallinen
pakkaus!
Henkilökohtainen!
Luotettava!

Lisätietoja Castelzola Bianco Da Uve Surmature 0,5 l - Lodi Corazza

Lodi Corazzan elegantti Castelzola Bianco Da Uve Surmature virtaa lasiin kirkkaan kullankeltaisena. Tämä yhden lajikkeen italialainen viini imartelee lasissa ihanan ilmeikkäillä mirabelliluumun, päärynän, persikan ja sitruunan tuoksuilla. Lisäksi siinä on vivahteita mintusta ja sitruunamelissasta.

Lodi Corazza Castelzola Bianco Da Uve Surmature on viinin ystävälle ihanan kuiva. Tämä valkoviini ei ole koskaan karkea tai niukka, vaan pyöreä ja pehmeä. Tasapainoinen ja monikerroksinen, tämä lihaisa ja raikas valkoviini esittäytyy maussa. Tämän Emilia-Romagnan viininviljelyalueelta peräisin olevan valkoviinin jälkimaku ilahduttaa lopulta kauniilla jälkivaikutelmalla. Jälkivaikutelmaa säestävät myös savipitoisen maaperän mineraaliset vivahteet.

Vinification of the Castelzola Bianco Da Uve Surmature by Lodi Corazza

Tasapainoinen Castelzola Bianco Da Uve Surmature Italiasta on yhden lajikkeen viini, joka on puristettu Albana-rypäleestä. Emilia-Romagnassa tämän viinin rypäleitä tuottavat viiniköynnökset kasvavat savimaalla. Kun rypäleet on korjattu, ne viedään nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu betonissa valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen viiniä kypsytetään muutaman kuukauden ajan hienolla sakan päällä, ennen kuin viini lopulta poistetaan.

Suositus Castelzola Bianco Da Uve Surmature by Lodi Corazza

Tämä italialainen nautitaan parhaiten hyvin jäähdytettynä 8-10°C:ssa. Se sopii erinomaisesti pinaattigratiinin ja manteleiden, kaaliruladien tai pestolla höystetyn vihannesmuhennoksen seuraan.

Kovat tosiasiat

Tuotetyyppi:
Viiniluokka:
Valkoviini
Viinin väri:
valkoinen
Maku:
Aromi:
Vihreä omena , kypsä omena , Sitruuna , Minttu / sitruunamelissa , Mirabelle
Rakenne / suutuntuma:
raikas , lihaisa
Tilaisuus ja teema:
Kesäviini
Rypälelajikkeet:
Albana
Maa:
Italia
Viljelyalue:
Emilia-Romagna (IT)
Lattiat & Erityiskerrokset:
Clay
Alkoholi tilavuusprosentteina:
12
Optimaalinen tarjoilulämpötila (°C):
8 - 10
Cuvée:
monovariantti
Kypsyminen:
Betoni
Laajentumisaika mon.:
5
Tyyli:
Vanha maailma , Kylmän ilmaston viljelyalue , klassinen
Ruokasuositukset:
Kevyet ja kirkkaat astiat , Kevyitä ja runsaita ruokia
Lasisuositus:
Valkoviinilasi
Pullon koko litroina:
0,5
Sulkutyyppi:
Korkki
Allergeenit ja ainesosat:
sisältää sulfiitteja ja rikkidioksidia
Jakelija:
Cantina Lodi Corazza - Via Risorgimento 223 - 40069 Ponte Ronca - Italia
PID:
75615-IT-WW-ALB-0949-13
NACH OBEN