- Tämä punaviini parhaista rypäleistä sopii erinomaisesti paistetun vasikanmaksan kanssa, joka on valmistettu omenoiden, sipulien ja balsamiviinietikkakastikkeen kanssa, tai vasikanlihastakin vihannesten ja tomaattien kera.
- Viinin ystävälle tämä Beaujolais-viini on erityisen tasapainoinen.
- Ihanteellinen punaviini, joka on erinomainen kumppani monenlaisiin tilaisuuksiin.
Brouilly AOP - Château des Tours
pakkaus!
Lisätietoja Brouilly AOP - Château des Tours
Beaujolais'n Château des Toursin Brouilly paljastaa lasissa kirkkaan vaalean punaisen värin. Tämä viini paljastaa lasissa ihanan ilmeikkäitä luumun, punaherukan, mustikan ja karhunvatukan tuoksuja. Viinissä on myös mustakirsikan, neilikan ja mustaherukan vivahteita.
Makupuolella Château des Toursin Brouilly alkaa ihanan kuivana, ryhdikkäänä ja aromaattisena. Maultaan tälle tasapainoiselle punaviinille on ominaista uskomattoman samettinen rakenne. Tämän Beaujolais'n alueelta, tarkemmin sanottuna Brouillystä, peräisin olevan punaviinin jälkimaku on ihastuttava ja kaunis.
Vinification of the Château des Tours Brouilly
Tämä viini keskittyy selvästi yhteen rypälelajikkeeseen, nimittäin Gamayyn. Tätä Château des Toursin poikkeuksellisen tasapainoista yhden lajikkeen viiniä varten kerättiin vain virheettömiä rypäleitä. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan viinitilalle mahdollisimman nopeasti. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymistä seuraa kypsytys hienolla sakan päällä useita kuukausia ennen kuin viini lopulta poistetaan.
Viinisuositus Château des Tours Brouillylle
Tämä ranskalainen viini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii täydellisesti täytettyjen paprikoiden, kasvis-couscousin ja naudanlihapihvien kanssa tai ankanrinnan ja mangetoutin kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Château des Tours