🍷 Terrazas del Norte - Ojo de Ibiza hurmaa elegantilla suurilla tammitynnyreillä ja viehättävällä viskositeetilla
🍽️ Nauttikaa tästä persoonallisesta punaviinistä herkullisten hanhenrinnanruokien tai hienostuneiden vasikanmaksareseptien kanssa
🍇 Valmistettu jaloista rypälelajeista kuten Cabernet Sauvignon, Monastrell ja Syrah, tämä viini kuvastaa Euroopan vanhan maailman viehätystä
pakkaus!
Lisätietoja Terrazas del Norte - Ojo de Ibiza
Fassissa kypsytetty Terrazas del Norte Ibizan viinialueelta paljastuu lasissa tiheän purppuranpunaisena. Hieman sivuttain kallistettuna viinilasissa on reunoilla viehättävä granaatinpunainen sävy. Kun viinilasille antaa hieman ilmaa pyörittämällä, tämä punaviini paljastaa korkean viskositeetin, mikä näkyy selkein kirkkoikkunoina lasin reunoilla. Tämän Ibizan punaviinin tuoksu lumoaa laventelin, sireenin, mustaherukan ja mustikkaisuuden sävyillä. Kun tutkimme aromia tarkemmin, tammivaikutuksen myötä mukaan tulevat vanilja, musta tee ja sikarilaatikon nuotit.
Ojo de Ibiza Terrazas del Norte esittelee itsensä viiniharrastajalle ihanan kuiva. Tämä punaviini ei koskaan esiinny karkean tai niukan tuntuisena, vaan pyöreänä ja joustavana. Tämä hyvin kypsymiskykyinen punaviini Ibizan viinialueelta hurmaa lopulta kauniilla jälkimaullaan.
Ojo de Ibiza Terrazas del Norten vinifikaatio
Voimakkaan Terrazas del Norten perustana on rypäleet Cabernet Sauvignon-, Monastrell- ja Syrah-lajikkeista. Terrazas del Norte on vanhan maailman viini läpikotaisin, sillä tämä espanjalainen säihkyy poikkeuksellista eurooppalaista charmia, joka selvästi korostaa vanhan maailman viinien menestystä. Käsin kerätyt rypäleet toimitetaan nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja jauhetaan varovasti. Seuraavaksi tapahtuu käyminen suuressa tammessa kontrolloiduissa lämpötiloissa. Vinifikaation jälkeen seuraa muutaman kuukauden kypsytys hiivasakassa, ennen kuin viini lopulta siirretään. Viinin valmistumisen jälkeen Terrazas del Norte harmonisoidaan huolellisesti.
Ruokasuositus Ojo de Ibiza Terrazas del Norten kanssa
Nauttikaa tätä espanjalaista punaviiniä parhaiten lämmittettynä 15 - 18°C:n lämpötilassa, suosituksena hanhenrinta inkiväärissä punakaalin ja oreganon kanssa, paistettua vasikanmaksaa omenoiden, sipulien ja balsamietikkakastikkeen kanssa tai vihannes-kuskusia naudanlihapullien kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Ojo de Ibiza