🍇 Tadeo DO Cortijo Los Aguilares hurmaa elegantilla pienillä tammitynnyreillä
🍴 Nauti tätä täyteläistä punaviiniä täydellisesti vasikanrintapalan tai Boeuf Bourguignon kanssa
🌄 Valmistettu hienosta rypälelajikkeesta Petit Verdot kauniissa Sierras de Málaga DO:ssa
Diese Aktion läuft bis zum 02.06.2030 14:09.
pakkaus!
Lisätietoja Tadeo DO - Cortijo Los Aguilares
Vahva Tadeo Cortijo Los Aguilares säihkyy tiheän rubiininpunaisena lasissa. Ensimmäisen pyöräytyksen jälkeen tämä punaviini paljastaa korkean tiheyden ja täyteläisyyden, mikä näkyy vahvoina kirkkoikkunoina lasin reunalla. Tämä jalostettu espanjalainen viini esittelee lasissa upeita ilmaisukykyisiä nuotteja mustikoista, luumuista, mustista kirsikoista ja varjokirsikoista. Lisäksi siihen yhdistyvät kaakaopapujen, itämaisten mausteiden ja mustan teen vivahteet.
Suussa Tadeo Cortijo Los Aguilares alkaa upeasti aromaattisena, hedelmäisenä ja tasapainoisena. Tämä hyvin kypsymään kykenevä punaviini Andalusian viinialueelta, tarkemmin sanottuna Sierras de Málaga DO:sta, hurmaa lopulta kauniilla jälkimaullaan.
Cortijo Los Aguilares Tadeon vinifikaatio
Vahvan Tadeon perusta Andalusiassa on Petit Verdot -rypäleissä. Tadeota määrittelevät selvästi myös Sierras de Málaga DO:n ilmasto- ja tyylitekijät. Tätä espanjalaista voidaan parhaassa merkityksessä kutsua vanhan maailman viiniksi, joka esittäytyy poikkeuksellisen vakuuttavasti. Rypäleet tuodaan välittömästi sadonkorjuun jälkeen viinikellariin, jossa ne valitaan ja käsitellään huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienissä puukäymälöissä hallituissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Tadeota kypsytetään vielä muutaman kuukauden ajan tammitynnyreissä.
Ruokasuositus Cortijo Los Aguilaresin Tadeolle
Nauti tätä espanjalaista punaviiniä ideaalisti 15 - 18 °C:ssa seurusteluviininä vasikanlihapihvin kanssa papujen ja tomaattien, paistetun vasikanmaksan omenoiden, sipulien ja balsamiviinietikan kastikkeen kanssa tai Boeuf Bourguignonin kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Cortijo Los Aguilares