konsultointi!
Verpackung!
Tynnyrissä kypsytetty Pfalzinin Steinsatz tarjoaa lasissa tiheän karmiininpunaisen värin. Hieman sivuttaisvalotuksessa bordeaux'n lasista paljastuu viehättävä granaatinpunainen sävy reunoilla. Tämä saksalainen bordeaux-tyylinen cuvée imartelee tuoksua ihanan ilmeikkäillä morellokirsikan, mulperin, mustikan ja mustakirsikan tuoksuilla. Tähän yhdistyvät kanelin, itämaisten mausteiden ja piparkakkumausteiden vivahteet.
Tämä Markus Schneiderin punainen on juuri oikea valinta kaikille ehdottoman kuivien viinien ystäville. Maussa tämän voimakkaan punaviinin rakenne on ihanan samettinen ja lihaisa. Jälkimaussa tämä hyvin varastoitava pfalzin punaviini tekee vaikutuksen huomattavalla pituudellaan. Jälleen kerran esiin nousee vivahteita marenkikirsikasta ja mustaherukasta. Jälkivaikutelmaan liittyy mineraalisia sävyjä, jotka ovat peräisin mergeli- ja hiekkavaltaiselta maaperältä.
Markus Schneiderin tekemä Steinsatzin viininvalmistus
Cabernet Franc- ja Merlot-rypäleet muodostavat perustan ensiluokkaiselle ja ihanan voimakkaalle Cuvée Steinsatz by Markus Schneiderille. Tämän viinin rypäleitä tuottavat viiniköynnökset kasvavat Pfalzinissa hiekka- ja mergelimaalla sekä sora- ja sepelimaalla. Viiniköynnökset kuuluvat tilan vanhimpiin istutuksiin. Kun täydellinen fysiologinen kypsyys on varmistettu, rypäleet korjataan yksinomaan käsin ilman karkeaa ja vähemmän valikoivaa sadonkorjuukonetta. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään mahdollisimman nopeasti puristamoon. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu suurissa puissa valvotuissa lämpötiloissa. Käymistä seuraa muutaman kuukauden kypsytys tammitynnyreissä.
Ruokasuositus Schneider Steinsatzille
Juo tämä Saksasta peräisin oleva punaviini mieluiten 15-18 °C:n lämpötilassa keitetyn vasikanfileen, papujen ja tomaattien kanssa tai miedosti maustettujen marokkolaisten lammasruokien seurana.
- Lisää tuotteita osoitteesta Weingut Markus Schneider