- Tämä valkoviini Grauburgunder-rypäleistä sopii erinomaisesti hedelmäisen sikurin salaattiin tai parsasalaattiin kvinoalla
- Nauttijalle tämä Pfalzin viini esittelee rypälelajikkeille tyypillisiä hedelmäisiä piirteitä
- Erinomainen valkoviini, ensiluokkainen muun muassa piknikille
pakkaus!
Lisätietoja Steinbock Grauburgunder - Weingut Hörner
Elegantti Hörnerin Steinbock Grauburgunder liukuu kirkkaan kuparin kullan värisenä lasiin. Hetken lasissa ollessaan tämä vanhan maailman valkoviini tarjoaa upeasti ilmaisusyötäviä aromeja mangoista, vihreistä omenoista ja persikoista, täydentäen niitä vaniljalla.
Hörnerin Steinbock Grauburgunderin makumaailma on hienostuneen kuiva. Se on pullotettu poikkeuksellisen vähällä jäännössokerilla. Tässä on kyse aidosta laatuviinistä, joka erottuu selkeästi yksinkertaisemmista laatuviineistä ja viehättää saksalaisten viinien tapaan hienolla tasapainolla, vaikka se on täysin kuiva. Aromeihin ei välttämättä tarvita sokeria. Tämä valkoviini Pfalzin viinialueelta vakuuttaa lopulta kauniilla jälkimaulla.
Hörnerin Steinbock Grauburgunderin vinifikaatio
Tässä valkoviinissä tarkastellaan selkeästi yhtä rypälelajiketta, nimittäin Grauburgunderia. Tälle upeasti tasapainotetulle lajikeviinille Hörneriltä on käytetty vain ensiluokkaista rypälemateriaalia. Käsin kerättyjen rypäleiden on tarkoitus päästä nopeasti kellariin. Siellä ne valitaan ja käsitellään hellävaraisesti. Seuraavaksi tapahtuu käyminen ruostumatonta terästä olevassa säiliössä valvotuissa lämpötiloissa. Vinifikaation jälkeen viini kypsyy muutaman kuukauden ajan hienossa leesissä, ennen kuin se pullotetaan.
Ruokasuositus Hörnerin Steinbock Grauburgunderille
Nautin tätä Saksan valkoviiniä parhaiten kohtuullisesti viilennettynä 11–13 °C, ja se toimii erinomaisesti seurana kookos-lime-kalacurrylle, wok-vihanneksille kalan kanssa tai spagettiyogurtti-minttu-pestolle.
- Lisää tuotteita osoitteesta Weingut Hörner