🍇 Emil Bauerin Secco rosé hurmaa upealla vaaleankeltaisella värillään ja kestävästi hienolla kuplinnallaan
🥗 Täydellinen viilennettynä 5 - 7°C, se sopii erinomaisesti herkullisiin jälkiruokiin, kuten mantelimaidosta valmistettuun hyytelöön, jossa on litsiä tai vadelma-kermavaahto-jälkiruokaan
🌿 Valmistettu ensiluokkaisista rypälelajikkeista, kuten Blauer Portugieser ja Riesling, tunnetussa viinialueessa Pfalz
pakkaus!
Lisätietoja Secco rosé trocken - Emil Bauer
Secco rosé Emil Bauerilta Pfalzista esittelee lasissa upean, vaaleankeltaisen värin. Tämän Seccon kuplat ovat pysyviä ja hienoja. Lasissa tämä Emil Bauerin kuohuviini tarjoaa aromeja physalis-hedelmistä, tähtiviljoista, papaijasta, ananaksesta ja mangoista, täydennettynä hasselpähkinä-suklaalla, krokantilla ja paahdetuilla hasselpähkinöillä. Suussa Emil Bauerin Secco rosé alkaa upeasti aromaattisena, hedelmäisenä ja tasapainoisena. Tässä kevyessä kuohuviinissä tekstuuri on ihanan rapea. Jälkimaussa tämä Pfalzista peräisin oleva kuohuviini ilahduttaa lopulta hyvällä pituudellaan. Esiin nousevat jälleen ananaksen ja mangon vivahteet. Jälkeen jää myös mineraalisia sävyjä, jotka johtuvat lössin ja saven hallitsevista maaperistä.
Vinifikaatio Emil Bauer Secco rosé
Tämä tyylikäs kuohuviini Saksasta valmistetaan rypälelajikkeista Blauer Portugieser, Dornfelder, Pinot Meunier ja Riesling. Rypäleet kasvavat optimaalissa olosuhteissa Pfalzissa. Viiniköynnökset ulottavat juurensa syvälle savi-, kalkkikivi- ja lössimaahan. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet tuodaan nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja käsitellään huolellisesti. Tämän jälkeen alkuviinien käyminen tapahtuu.
Ruokasuositus Emil Bauer Secco rosé
Nautiskele tätä Saksasta peräisin olevaa kuohuviiniä mieluiten hyvin kylmänä, 5 - 7 °C, mantelimaidosta valmistetun hyytelön, lichistä, mustikka-kermaskumppari- jälkiruoan tai banaanitriflen kanssa lasissa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Emil Bauer & Söhne