🍷 Saint-Joseph Vigne de l'Hospice erottuu voimakkaasta ja elegantista kuivasta tyylistään, joka perustuu 30 kuukauden kypsyttämiseen tammitynnyreissä
🍽️ Tämä erinomainen punaviini sopii täydellisesti vasikanpihvin, ossobuco'n ja lampaanragoun kanssa unohtumatonta makuelämystä varten
🌿 Tuotettu valikoiduista Syrah-rypäleistä arvostetussa viinitalossa Domaine E. Guigal, se ilmentää Rhône-laakson parhaita perinteitä
pakkaus!
Lisätietoja Saint-Joseph Vigne de l'Hospice - Domaine E. Guigal
Voimakas Saint-Joseph Vigne de l'Hospice Domaine E. Guigalista loistaa tiheällä purppuranpunaisella värillään lasissa. Kun pidät lasia hieman vinossa, voit havaita tämän tammikypsytetyn viinin värin siirtyvän reunoilla granaatinpunaiseen. Kun pyörität viinilasia, tämä punaviini paljastaa korkean tiheyden ja runsaan rakenteen, mikä ilmenee kirkkoikkunoina lasin reunoilla. Hämmästyttävässä tuoksussa on viittauksia mulberry- ja mustaherukka- sekä mustikka- ja mustaherukkamakuun. Jos jatkamme aromin tutkimista, mukaan tulee itämaista maustetta, katkeraa suklaata ja kaakaopapuja.
Tämä viini hurmaa elegantilla kuivalla makuprofiilillaan. Se on pullotettu poikkeuksellisen vähän jäännösokerilla. Kyseessä on aidosti laatuviini, joka erottuu selvästi yksinkertaisemmista laaduista ja tietenkin hurmaa tämä ranskalainen hienolla tasapainolla kuivuudestaan huolimatta. Erinomainen maku ei välttämättä vaadi paljon jäännösokeria. Suussa tämä voimakas punaviini esittelee ihanan silkkisen ja lihamaisen rakenteensa. Tämän punaviinin finaali Rhône-laaksosta hurmaa lopulta kauniilla jälkimaulla.
Vinifikaatio Saint-Joseph Vigne de l'Hospice Domaine E. Guigalista
Voimakkaan Saint-Joseph Vigne de l'Hospice Rhône-laaksosta perusta muodostuu Syrah-rypäleistä. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet siirretään nopeasti puristamoon. Siellä niitä lajittelee ja murskataan varovasti. Sen jälkeen käyminen tapahtuu pienissä tynnyreissä kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Saint-Joseph Vigne de l'Hospice kypsyy vielä 30 kuukautta tammitynnöreissä.
Ruokasuositus Saint-Joseph Vigne de l'Hospice Domaine E. Guigalille
Tätä ranskalaista tulisi nauttia parhaiten 15 - 18 °C lämpötilassa. Se on täydellinen kumppani vasikanlihan kanssa, jossa on papuja ja tomaatteja, ossobucoa tai lampaanragoutta kikherneillä ja kuivatuilla viikunoilla.
- Lisää tuotteita osoitteesta E. Guigal