🍇 Tämä Les Dauphins -rosé erottuu silkkisen koostumuksensa ja elegantin, kuivahkon jälkituntumansa ansiosta
🍽️ Nauti sitä viilennettynä herkullisen wokkivihannesten kanssa kalan kera tai paistetun hauen kanssa inkiväärin ja päärynän kera
🌍 Valmistettu arvokkaista Cinsault-, Grenache- ja Syrah-rypäleistä aurinkoisessa Rhône-laaksossa
Diese Aktion läuft bis zum 31.12.2030 23:59.
pakkaus!
Lisätietoja Rosé - Les Dauphins
Valkoviinilasissa tämä vanhan maailman roséviini paljastaa upeita ja voimakkaita aromeita mangoista, tähtiviljoista, pomelosta ja greipistä, joita täydentävät piparkakkumausteet, musta tee ja kaneli.
Les Dauphins rosé esiintyy nauttijalle miellyttävän kuivana. Tämä roséviini ei koskaan esiinny karkeana tai köyhänä, vaan pyöreänä ja joustavana. Suussa tämän kevyen roséviinin koostumus on upean rapea. Jälkimaussa tämä nuorekas roséviini Rhônen laaksosta hurmaa lopulta huomattavalla pituudellaan. Uudelleen esiin tulevat vivahteet kumquatista ja sitruunaruohoista. Jälkimauksi liittyy vielä mineraalisia nuoteja savi- ja kalkkikivipitoisilta alueilta.
Les Dauphins rosén vinifikaatio
Tämä elegantti roséviini Ranskasta valmistetaan rypälelajikeista Cinsault, Grenache ja Syrah. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Rhônen laaksossa. Viiniköynnökset upottavat juurensa syvälle savi- ja kalkkikivipitoisiin maihin. Käsinpoimittujen rypäleiden on turvallinen siirtyä nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja käsitellään varovasti. Seuraavaksi käyminen tapahtuu ruostumattomassa teräksessä kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä rosé saa harmonisoitua muutaman kuukauden ajan sakkakerroksellaan.
Ruokasuositus Les Dauphins rosélle
Nauti tätä roséviiniä Ranskasta parhaiten hyvin viilennettävässä tilassa 8 - 10 °C seurana wok-vihanneksia kalan kanssa, paistettua kirjolohta inkiväärin ja päärynän kanssa tai parsasalaattia kvinoan kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Cellier des Dauphins