✨ Joseph Drouhinin Pouilly Fuissé AOC vaikuttaa hienostuneella ja tasapainoisella luonteellaan, joka on valmistettu korkealaatuisista Chardonnay-rypäleistä
🍽️ Tämä herkullinen valkoviini on täydellinen kumppani tuoreille vihannes-salaateille tai herkullisille munakasvariatioille lohen kanssa
🍇 Lajikepuhtaat rypäleet kasvavat maalauksellisten Burgundin kalkkipitoisissa maaperissä ja antavat viinille ainutlaatuisen mineraalisuuden
pakkaus!
Lisätietoja Pouilly Fuissé AOC - Joseph Drouhin
Puualassa kypsytetty Pouilly Fuissé Burgundin viinialueelta paljastaa lasissa kirkkaan kullanhohtoisen värinsä. Kun lasia pyöritetään, tämän valkoviinin kohdalla voi havaita täydellisen tasapainon, sillä se ei jää lasin seinämille vettömänä, liian siirappisen tai liköörimäisenä. Lasissa tämä Joseph Drouhinin valkoviini tarjoaa aromeja ruususta, syreeneistä, værtsistä, liljoista ja akasiasta, täydentäen makua paahdetuilla manteleilla, saksanpähkinällä ja täysrasvaisella suklaalla. Tämä kuiva valkoviini Joseph Drouhinilta on tarkoitettu niitä viininjuojia varten, jotka nauttivat mieluiten täysin kuivasta. Tämä sametinomainen ja kevyt valkoviini esittäytyy suussa tasapainoisena ja monimuotoisena. Tässä Burgundin viinialueelta tulevassa valkoviinissä on lopulta upea jälkimaku. Jälkimaku on lisäksi mineraalisten vivahteiden sävyttämä kalkkikiven ja savimaan hallitsemilta alueilta.
Joseph Drouhin Pouilly Fuissé -viinivalmistus
Tasapainoisen Pouilly Fuissé:n perusta Burgundista on Chardonnay-rypäleistä. Burgundissa viinitarhat, jotka tuottavat nämä viinirypäleet, kasvavat kalkkikivirikkailla ja savimaalla. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet tuodaan välittömästi viinikellariin. Siellä ne lajitellaan ja käsitellään varovasti. Tämän jälkeen alkaa käyminen ruostumattomassa terästankissa ja suurissa puuastioissa kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Pouilly Fuissé saa harmonisoitua vielä muutaman kuukauden ajan hienossa hiivassa..
Suositusruoat Joseph Drouhin Pouilly Fuissé:lle
Nauti tätä ranskalaista valkoviiniä parhaiten kohtuullisesti viilennettuna 11-13 °C lämpötilassa vihannes- ja punajuuri-salaatin, lohi-fenkoli-omeletin tai kvinoalla valmistetun parsasalaatin kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Joseph Drouhin