- Tämä punaviini sopii täydellisesti paistettu sianmaksa omenoiden, sipulien ja balsamiviinietikkakastikkeen tai ossobucon kanssa
- Viini Bordeaux'sta paljastaa nautiskelijalle miellyttävän tasapainon
- Ihana punaviini, täydellinen muun muassa romanttiseen illalliseen
Pomerol - Le Chartreuse De Beauregard
pakkaus!
Lisätietoja Pomerol - Le Chartreuse De Beauregard
Le Chartreuse De Beauregard Pomerol -viinilasiin tulee ensiluokkainen punaviini. Siinä se paljastaa ihanan kirkkaan, karmiininpunaisen värinsä. Lasissa tämä Le Chartreuse De Beauregardin punaviini tuo esiin karhunvatukan, hapankirsikan ja vadelman aromeja, joita paahteinen puu ja garrigue täydentävät. Maultaan Le Chartreuse De Beauregardin Pomerol alkaa ihanan aromaattisesti, hedelmäisesti ja tasapainoisesti. Tämän tasapainoisen punaviinin rakenne on suutuntumalta ihanan silkkinen ja lihaisa. Tämän Bordeaux'n viininviljelyalueelta peräisin olevan punaviinin jälkimaku on valloittava, ja siinä on kaunis jälkimaku. Jälkivaikutelmaa säestävät myös savipitoisen maaperän mineraaliset vivahteet.
Le Chartreuse De Beauregardin Pomerol-viinin valmistus
Bordeaux'n tasapainoisen Pomerol-viinin perustana ovat Cabernet Franc- ja Merlot-lajikkeiden rypäleet. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Bordeaux'ssa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle savimaahan. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet päätyvät mahdollisimman nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Sen jälkeen käyminen tapahtuu betonissa ja suurissa puissa valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä elegantti Pomerol kypsytetään 14 kuukauden ajan tammitynnyreissä.
Suositus Le Chartreuse De Beauregardin Pomerolille
Juo tämä Ranskasta peräisin oleva punaviini mieluiten 15-18°C:n lämpötilassa punaviinissä haudutetun broilerin, boeuf bourguignonin tai lammaspadan, jossa on kikherneitä ja kuivattuja viikunoita, seurana.
- Lisää tuotteita osoitteesta Le Chartreuse de Beauregard