🍷 Piedra Crianza Tinto Toro hurmaa eleganssillaan pienissä puutynnyreissä ja levittää monimutkaisia aromeja mustaherukasta ja punaisista viinimarjoista.
🍽️ Nauttikaa tätä samettista punaviiniä herkullisen hanhenrinnan kanssa inkiväärikapsas tai maukkaan ossobucun kera unohtumatonta makuelämystä varten.
🌍 Valmistettu Bodegas Piedra -viinissä huolella valituista Garnacha- ja Tempranillo-rypäleistä arvostetulta Toro DO -viinialueelta.
buy_36_save_7
pakkaus!
Lisätietoja Piedra Crianza Tinto Toro DO - Bodegas Piedra
Biologisesti tuotettu Piedra Crianza Tinto Toro Bodegas Piedra -viini hehkuu tiheässä purppurassa lasissa. Kun lasia pyöritetään, tämä punaviini paljastaa korkean tiheyden ja täyteläisyyden, mikä näkyy selkeinä kirkkoikkunoina lasin reunalla. Nenässä tämä Bodegas Piedra -punaviini paljastaa monia mustaherukan ja punaherukan aromeja. Kuin se ei olisi vielä riittävästi vaikuttavaa, pienessä puutynnyrissä kypsyminen tuo vielä lisää mustapippuria.
Bodegas Piedra Piedra Crianza Tinto Toro esittelee itsensä nautiskelijalle miellyttävän kuivana. Tämä punaviini ei koskaan esiinny karkeasti tai niukasti, vaan on pyöreä ja sileä. Voimakkaasti ja monisyisesti tämä samettinen punaviini esittelee itseään makuhermoilla. Piedra Crianza Tinto Toron hedelmähappo on samalla ihanan hillitty, mikä tekee tästä viinistä kauniin sujuvan. Tämän nuoren punaviinin finaali Kastilia - Leónin viinialueelta, tarkemmin sanottuna Toro DO:sta, vakuuttaa lopulta kauniilla jälkimaulla.
Bodegas Piedra Piedra Crianza Tinto Toron viinivalmistus
Ensiluokkaisen ja ihanan voimakkaan Cuvée Piedra Crianza Tinto Toron perusta Bodegas Piedralta ovat Garnacha- ja Tempranillo-rypäleet. Viinirypäleet kuljetetaan nopealla aikataululla puristuskellariin sadon jälkeen. Tässä ne valitaan ja käsitellään varovaisesti. Seuraavaksi tapahtuu käyminen pienessä puussa säädellyissä lämpötiloissa. Käymisen jälkeen seuraa kypsytys useiden kuukausien ajan hienossa sakassa, ennen kuin viini lopulta pullotetaan.
Ruokasuositus Bodegas Piedra Piedra Crianza Tinto Torolle
Nauti tätä Espanjasta peräisin olevaa luomu-punaviiniä parhaiten lämpötilassa 15 - 18°C, ja nauti sitä ruokajuomana hanhenrinnan kanssa inkiväärillä maustetun punakaalin ja majoran, ossobuco tai kasvisten couscousin kanssa, jossa on naudanlihapihvejä.
- Lisää tuotteita osoitteesta Bodegas Piedra