🍷 Les Burdelines Moulin à Vent AOC Laurent Perrachonilta hurmaa elegantilla, silkkisellä rakenteellaan ja ainutlaatuisella tammitynnyrissä kypsyttämisellään
🍽️ Nauttikaa tätä punaviiniä täydellisesti jäähdytettynä haudutetun kanan tai ossobuco'n kanssa unohtumattoman makuelämyksen saavuttamiseksi
🌍 Tämä hieno viini tunnetusta Beaujolais’n alueelta valmistetaan käsin poimituista Gamay-rypäleistä ja levittää eurooppalaista viehätysvoimaa
pakkaus!
Lisätietoja Les Burdelines Moulin à Vent AOC - Laurent Perrachon
Vaa'assa kypsytetty Moulin à Vent Les Burdelines Beaujolais-viinialueelta tarjoaa lasissa kirkasta vaaleanpunaista. Lasia pyöritettäessä tämä punaviini paljastaa täydellisen tasapainon, sillä se ei näy lasin reunoilla vettä tai siirappia tai liköörimäistä. Moulin à Vent Les Burdelinesin ensimmäinen tuoksu paljastaa mustikkia, mustia viinirypäleitä ja karhunvatukoita. Hedelmällisten komponenttien joukkoon liittyvät tammi-kypsyttämön sävyt, kuten tammipuu, garrigue ja Välimeren yrtit.
Tämä kuiva punaviini Laurent Perrachonilta on suunnattu viinin ystäville, jotka nauttivat mieluiten luonteenomaisesta kuivuudesta. Moulin à Vent Les Burdelines on melko lähellä sitä, sillä se on valmistettu vain 0,1 grammaa jäljelle jäänyttä sokeria. Kielellä tämä tasapainoinen punaviini erottuu uskomattoman silkkisenä ja kevyenä rakenteena. Kohtuullinen hedelmäkorkeus hellii suuta miellyttävällä tunteella, tinkimättä mehukkuudesta. Tämä hyvin kypsyvä punaviini Beaujolais-viinialueelta, tarkemmin sanottuna Juliénasista, hurmaa lopulta huomattavalla jälkimaullaan.
Vinifiointi Laurent Perrachonin Moulin à Vent Les Burdelines
Vakauden perustana on tasapainoinen Moulin à Vent Les Burdelines Beaujolais'sta, joka on valmistettu Gamay-rypäleistä. Moulin à Vent Les Burdelines on todellinen Vanhan maailman viini, sillä tämä ranskalainen huokuu poikkeuksellista eurooppalaista viehätysvoimaa, joka selvästi korostaa Vanhan maailman viinien menestystä. Tämä punaviini Ranskasta valmistetaan käsiinotetuista viinirypäleistä, kun optimaalinen kypsyys on varmistettu. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet kulkeutuvat mahdollisimman nopeasti puristamoon. Siellä ne valitaan ja murskataan hellävaroen. Tämän jälkeen tapahtuu fermentointi pienissä puuastioissa kontrolloiduissa lämpötiloissa. Fermentoinnin päätyttyä Moulin à Vent Les Burdelines kypsytetään vielä useita kuukausia tammitynnyreissä.
Ruokasuositus Laurent Perrachonin Moulin à Vent Les Burdelines
Nauti tätä Ranskan punaviiniä ihanteellisesti 15-18°C lämpötilassa, esimerkiksi paahdetun punaviinikanaa, uunissa paistettuja lampaanjuustopaketteja tai ossobuco mukana.
Palkinnot Moulin à Vent Les Burdelinesille Laurent Perrachonilta
Tämä viini Juliénasista ei vain viehätä meitä, vaan myös tunnetut viinijournalistit ovat palkinneet sen 90 pisteellä ja enemmän. Arvioista löytyy 2018 vuosikerrasta
- Wine Enthusiast - 92 pistettä
- Lisää tuotteita osoitteesta Laurent Perrachon