🍷 Le Roi Boeuf VdF Lionel Osmin & Cie vakuuttaa elegantilla, sulavalla rungollaan ja täydellisellä tasapainollaan
🍽️ Nauttikaa tätä aromaattista punaviiniä täytettyjen paprikojen tai haudutetun kanan kanssa harmonisen makukokemuksen saamiseksi
🌍 Valmistettu erikoisista Cabernet Franc-, Merlot- ja Tannat-rypäleistä, tuo tämä viini Etelä-Länsi-Ranskan sielun lasiin
Diese Aktion läuft bis zum 31.12.2030 23:59.
pakkaus!
Lisätietoja Le Roi Boeuf VdF - Lionel Osmin & Cie
Lionel Osmin & Cie Le Roi Boeuf VdF tuo erinomaisen punaviinin lasiin. Se esittelee upean kirkkaan purppuranvärin. Värissä näkyy myös siirtymä granaatinpunaiseen. Kun viiniä pyöritetään, se saa hieman ilmaa, ja tässä punaviinissä voi havaita ensiluokkaisen tasapainon, sillä se ei näy lasin seinillä sekään vetisenä eikä siirappi- tai liköörimäisenä. Le Roi Boeuf VdF:n ensimmäinen tuoksu esittelee mustaherukoiden, mulperin ja mustikoiden vivahteita. Hedelmäisten vivahteiden lisäksi bouquet’issa on katajaa, Välimeren yrttejä ja Garriguea.
Lionel Osmin & Cie Le Roi Boeuf VdF esittelee viinin ystävälle ihastuttavan kuivan luonteen. Tämä punaviini ei ole koskaan karkealuontoinen tai karu, kuten premium- ja sijaintiviinien segmenteille voisi odottaa. Suussa tämän tasapainoisen punaviinin rakenne on upean sulava. Elinvoimaisen hedelmäisen hapokkuuden ansiosta Le Roi Boeuf VdF on suussa vaikuttavan raikas ja elinvoimainen. Tämän hyvin ikääntyvän punaviinin finaalissa on lopulta kaunis jälkimaku.
Vinifikaatio Lionel Osmin & Cie Le Roi Boeuf VdF:ltä
Ensiluokkaisen ja upeasti tasapainoisen Cuvée Le Roi Boeuf VdF:n perustana ovat Cabernet Franc-, Merlot- ja Tannat-rypäleet. Le Roi Boeuf VdF on todellinen Vanhan maailman viini, sillä tämä ranskalaista tulee esiin poikkeuksellinen eurooppalainen viehätys, joka aivan selvästi korostaa Vanhan maailman viinien menestystä. Viinileikkauksen jälkeen viinirypäleet tuodaan heti kellariin. Siellä ne lajitellaan ja käsitellään varovasti.
Ruokasuositus Lionel Osmin & Cie Le Roi Boeuf VdF:lle
Tätä ranskalaista viiniä on paras nauttia lämpötilassa 15 - 18°C. Se sopii täydellisesti täytettyjen paprikoiden, punaviinissä haudutetun kanan tai lampaanragout’n, jossa on kikherneitä ja kuivattuja viikunoita, seuraksi.
- Lisää tuotteita osoitteesta Lionel Osmin & Cie