🍇 Louis Jadotin Grands Echezeaux Grand Cru hurmaa tiheällä rakenteellaan ja harmonisella kypsymisellään, joka on kestänyt 18 kuukautta hienoissa sakkaajissa
🍽️ Nauti tätä hienoa punaviiniä parhaiten kaali-kääryleiden tai inkiväärillä maustetun hanhenrinnan kanssa
🍷 Valmistettu huolellisesti käsin poimituista Pinot Noir -rypäleistä Burgundin ensiluokkaisilta alueilta
pakkaus!
Lisätietoja Grands Echezeaux Grand Cru AOC - Louis Jadot
Lasissa Louis Jadotin Grands Echezeaux Grand Cru näyttää kirkkaan vaaleanpunaista väriä. Tämä Louis Jadotin punaviini paljastaa lasissa aromit vadelmista ja hapankirsikoista, täydentäen maanläheisillä ja nahkaisilla nuoteilla. Louis Jadot Grands Echezeaux Grand Cru esittäytyy viininmaistajalle miellyttävän kuivana. Tämä punaviini ei kuitenkaan koskaan tunnu karkealta tai karulta, kuten viiniltä voisi odottaa. Suussa tämän tasapainoisen punaviinin rakenne on ihanan tiheä. Jälkimaussa tämä erittäin säilytyskelpoinen viini Burgundin viinialueelta hurmaa lopulta huomattavalla pituudellaan. Taas esiin nousevat hapankirsikan ja vadelman vivahteet. Jälkimauksi liitetään vielä mineraalisia nuotteja kalkkikivien valtaamilta alueilta.
Louis Jadot Grands Echezeaux Grand Cru:n vinifikaatio
Tasapainoinen Grands Echezeaux Grand Cru Ranskasta on yksilajinen viini, joka on valmistettu Pinot Noir -rypäleistä. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Burgundissa. Vitis vinifera -kasvit kaivavat juurensa syvälle kalkkikivipohjaisiin maihin. Kun ne ovat täydellisen kypsiä, rypäleet kerätään Grands Echezeaux Grand Cru:ta varten käsin ilman kestäviä ja vähemmän valikoivia koneita. Keruun jälkeen rypäleet kuljetetaan heti viinikellariin. Siellä ne lajitellaan ja käsitellään varovasti. Tämän jälkeen seuraa käyminen ruostumattomassa terästankissa ja pienissä puutynnyreissä kontrolloituina lämpötiloina. Käymisen päätyttyä Grands Echezeaux Grand Cru saa harmonisoitua 18 kuukautta hienossa sakassa.
Ruokasuositus Louis Jadotin Grands Echezeaux Grand Cru:lle
Tätä Ranskan punaviiniä tulisi nauttia parhaiten 15 - 18 °C lämpötilassa. Se sopii täydellisesti seuraksi kaalikääryleille, täytetyille paprikoille tai hanhenrinnalle inkiväärillä ja voimalehdellä.
- Lisää tuotteita osoitteesta Louis Jadot