😊 Argiolasin Costamolino Vermentino di Sardegna DOC vaikuttaa eläväisen raikkauden ja elegantin mineraliuden ansiosta
🍽️ Täydellinen äyriäisten, kalaruokien ja Välimeren erikoisuuksien kanssa, jotka korostavat sen hedelmäistä eleganssia
🌱 Valmistettu Sardinian auringonpaisteessa sijaitsevilla viinitarhoilla korkealaatuisista Vermentino-viiniköynnöksistä, jotka heijastavat aitoa saarten makua
Toimitusaika n. 3-5 Työpäivinä
pakkaus!
Lisätietoja Costamolino Vermentino di Sardegna DOC - Argiolas
Costamolino Vermentino di Sardegna DOC von Argiolas esittelee kiehtovan viinin, joka vaikuttaa eloisalla väripaletillaan. Selkeä, kirkas ulkonäkö osoittaa vaaleankeltaista oljenkeltaista sävyä kultaisine heijastuksineen, jotka tarttuvat valoon helpoisti. Viinin syvällä beneath täyttyy raikkaudesta, mikä viittaa sen erinomaiseen winifikointiin. Aromivivahteet avautuvat tuoksussa eräänlaisena harmoniana aromien kerroksista, jotka ovat tyypillisiä Vermentino-viinille. Intensiivinen, kutsuva tuoksu kehittyy, täyteltynä kypsistä sitrushedelmistä, kuten greipistä ja limestä. Näitä täydentävät vivahteet vihreästä omenasta ja päärynästä, mikä vahvistaa tuoreen hedelmän vaikutelmaa. Höttöiset kukkaismaiset vivahteet, kuten valkoiset kukat ja jasmiini, viimeistelevät monimuotoisen makukentän. Suussa tämä raikkaus jatkuu yhdistyneenä eleganttiin mineraalisuuteen, joka saa viinin tuntumaan elävältä kielellä. Hienovaraiset mausteiset sävyt, miellyttävän hapokkuuden ja tasapainoisen hedelmäisyyden ansiosta saavutetaan harmoninen makuelämys. Viini on raikas, täyteläinen ja jälkimaultaan tyylikäs, jossa eloisa raikkaus ja tasapainoinen rakenne täydentävät toisiaan. Erityisesti hienostunut tekstuuri ja moniulotteiset aromit tekevät Costamolino Vermentino di Sardegna DOC von Argiolasstä ihanteellisen kumppanin monenlaiselle ruoalle.
Vitikkointi Costamolino Vermentino di Sardegna DOC von Argiolas
Vermentino-rypäleet Costamolino Vermentino di Sardegna DOC von Argiolas:ssä kasvavat Sardi voisin auringonlämmittämissä viinitarhoissa. Viiniköt hyötyvät Välimeren ilmastosta, jossa on leudot talvet ja kuumat, kuivat kesät. Viiniviljelmät ovat huolellisesti hoidettu kestävän viljelyn periaatteiden mukaisesti, jotta saadaan optimaalinen rypäleiden laatu. Satoa kerätään käsin optimaalisen kypsyysasteen saavuttua, yleensä varhaisina aamuhetkinä, säilyttääkseen raikkauden ja hedelmäisyyden. Sadonkorjuu on erittäin varovainen, jotta rypäleiden täydellinen aromi säilyy. Viinatehtaalla käyminen tapahtuu kontrolloidussa lämpötilassa, mikä mahdollistaa hedelmäisten aromien ja luonnollisen mineraalisuuden säilymisen. Kypsytys tapahtuu pääasiassa ruostumattomassa teräksessä, mikä säilyttää raikkauden ja parantaa elävän rakenteen. Pieni osa viinistä kypsyy tammitynnyrissä saadakseen hienovaraisen kompleksisuuden ja samettisen tekstuurin. Näin huolellisen winifikoinnin tuloksena syntyy viini, joka heijastaa täydellisesti Sardinian ominaisuuksia: selkeyttä, eloisuutta, tarkkaa hapokkuutta ja harmonista tasapainoa hedelmäisyyden ja mineraalisuuden välillä.
Suositukset ruoalle Costamolino Vermentino di Sardegna DOC von Argiolas
Costamolino Vermentino di Sardegna DOC von Argiolas: on täydellinen lisä monenlaisiin kevyisiin ja aromaattisiin ruokiin. Sen raikas hedelmäisyys ja eloisa happamuus tekevät siitä erinomaisen kumppanin merenelävistä ja kalalajeista valmistetuille annoksille. Hyvän nautinnon varmistamiseksi suosittelemme viinin viileänä, noin 8–10 °C:ssa tarjoiltuna. Tässä muutama konkreettinen suositus:
- Raikas äyriäissalaatti katkaravuilla, kampasimpukoilla ja kevyellä sitruunankingillä. Viinin raikkaus korostaa meren makuja ja luo harmonisen makuelämyksen.
- Paistettu kala, kuten doradi tai hauki, höystetty aromaattisella sitruuna-yrtti-voilla. Viinin eloisa hapokkuus tukee kalan hienovaraisia makuja täydellisesti.
- Intialaistyyliset maustetut ruoat, kuten timjamilla, mintulla tai korianerilla maustetut lammas-tagine tai täytetyt paprikat. Viinin hedelmäiset ja mintun vivahteet sopivat erinomaisesti mausteisiin sävyihin.
- Vihreistä kasviksista valmistetut ateriat kuten paistetut kesäkurpitsa, munakoiso ja fenkoli, maustettuna sitruksilla ja yrteillä. Viini korostaa vihannesten raikkautta parhaalla mahdollisella tavalla.
- Täydellisesti paranee antipastilautasten, merenelävien, oliivien ja tuoreen baguetten kanssa
- Hienostunut valinta kesäiseen illanviettoon puutarhassa tai terassilla
- Sopii aasialaisittain maustettuihin ruokiin sitruunaruohon ja korianerin kanssa
- Erinomainen viini elegantteihin aperitiiveihin tai alkudrinkkeihin suurempien ruokien kanssa
- Rentoa nautintoa miellyttävissä lämpötiloissa mihin tahansa tilaisuuteen
- Lisää tuotteita osoitteesta Argiolas