🍷 Calmel & Josephin Côtes du Roussillon Villages AOP viehäjyttää sujuvalla ja voimakkaalla rungollaan
🍽️ Aivan täydellinen paistetun vasikanmaksaruokien tai ankkojen rinnalle, tämä punaviini sopii täydellisesti monenlaisten herkullisten ruokalajien kanssa
🌿 Jalosta rypälelajikkeista Carignan, Grenache ja Syrah valmistettu viini heijastaa Languedocin viinialueen kiehtovaa alkuperää
pakkaus!
Lisätietoja Côtes du Roussillon Villages AOP - Calmel & Joseph
Côtes du Roussillon Villages Languedoc-viinialueelta esittäytyy lasissa tiheän purppurapunaisena. Côtes du Roussillon Villagesin ensimmäinen tuoksu esittelee vivahteita luumuista, varjoisista kirsikoista ja mustikoista. Hedellisille komponentille aromissa liittyy lisäksi enemmän hedelmäisiä-balsamisia vivahteita.
Calmel & Joseph Côtes du Roussillon Villages esittäytyy viininystäville miellyttävän kuivan. Tämä punaviini ei osoita koskaan kömpelyyttä tai karuutta, vaan on pyöreä ja liukas. Suussa tämän voimakkaan punaviinin rakenne esittäytyy upean tiheänä. Tasapainoisen hedelmähapon ansiosta Côtes du Roussillon Villages hemmottaa samettisella suutuntumalla, tinkimättä mehevästä elinvoimastaan. Tämän hyvin kypsyvälle punaviinille Languedoc-viinialueelta, tarkemmin sanottuna Côtes du Roussillonista, loppuosa tuo lopulta miellyttävää jälkimakua. Loppumaun lisäksi mineraaliset vivahteet, jotka korostuvat hiekka- ja savimaista, rikastuttavat kokemusta.
Calmel & Josephin Côtes du Roussillon Villagesin vinifikaatio
Tämä voimakas punaviini Ranskasta on valmistettu rypälelajikkeista Carignan, Grenache ja Syrah. Languedocissa viinitarhat, jotka tuottavat nämä viinirypäleet, kasvavat hopeisilla, hiekkaisilla ja savisilla maaperillä. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet siirretään nopealla syötteellä viinitilalle. Tässä ne lajiteltiin ja käsiteltiin varovasti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu kontrolloiduissa lämpötiloissa.
Calmel & Josephin Côtes du Roussillon Villagesin ruokasuositus
Tätä punaviiniä Ranskasta tulisi nauttia parhaiten 15-18°C lämpötilassa. Se sopii erinomaisesti seuraksi paistettujen vasikanmaksojen kanssa, joissa on omenoita, sipuleita ja balsamiviinikastiketta, ankankoipien kanssa sokeripapujen kanssa tai hanhenrinnan kanssa inkivääri-punakaalin ja oreganon kera.
- Lisää tuotteita osoitteesta Calmel & Joseph