- Tämä punaviini, joka on tehty Carignan-, Grenache- ja Syrah-rypäleistä, sopii erinomaisesti Ossobucoon tai vihannes-couscousiin naudanlihapihvien kanssa
- Sijainti Rhône-laaksossa tekee tästä viinistä tyypillisen edustajan vanhan maailman viineille
- Tämä ranskalainen punaviini sopii erinomaisesti
Côtes De Rhône - Domaine Des Pères De L'Eglise Paulette Gradassi
pakkaus!
Lisätietoja Côtes De Rhône - Domaine Des Pères De L'Eglise Paulette Gradassi
Lasissa Domaine Des Pères De L'Eglise Paulette Gradassin Côtes De Rhône -viini on väriltään tiheän violetti. Punaviinilasiin kaadettuna tämä vanhan maailman punaviini tarjoaa ihanan ilmeikkäitä vadelman aromeja, joita täydentävät muut hedelmäiset vivahteet.
Domaine Des Pères De L'Eglise Paulette Gradassi Côtes De Rhône Côtes De Rhône esittäytyy viinin ystävälle miellyttävän kuivana. Tämä punaviini ei ole koskaan karkea tai niukka, vaan pyöreä ja pehmeä. Kielellä tälle voimakkaalle punaviinille on ominaista uskomattoman silkkinen ja lihaisa rakenne. Tämän Rhônen laakson viininviljelyalueelta, tarkemmin sanottuna Cotes du Rhone Villagesista, peräisin olevan punaviinin jälkimaku ilahduttaa lopulta kauniilla jälkivaikutelmalla. Jälkivaikutelmaa säestävät myös savi- ja kalkkikivipitoisen maaperän mineraaliset vivahteet.
Domaine Des Pères De L'Eglise Paulette Gradassin Côtes De Rhône -viinin valmistus
Rhônen laaksosta peräisin olevan voimakkaan Côtes De Rhône -viinin perustana ovat Carignan-, Grenache- ja Syrah-lajikkeiden rypäleet. Rhônen laaksossa viiniköynnökset, joista tämän viinin rypäleet saadaan, kasvavat savi- ja kalkkikivipohjaisilla mailla. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä ja betonissa valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Côtes De Rhône -viinin annetaan harmonisoitua hienolla sakan päällä muutaman kuukauden ajan.
Servointiehdotuksia Côtes De Rhône Domaine Des Pères De L'Eglise Paulette Gradassi -viinille
Tämä Ranskasta peräisin oleva punaviini sopii parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa nautittavaksi hanhenrinnan seuraksi, jossa on inkivääristä punakaalia ja meiramia, paahdettua vasikanmaksaa omenoiden, sipulin ja balsamiviinietikkakastikkeen kera, tai lammaspataa, jossa on kikherneitä ja kuivattuja viikunoita.
- Lisää tuotteita osoitteesta Domaine des Pères de L'Eglise Paulette Gradassi