🍷 Gerard Bertrandin Cigalus Rouge kypsyy lempeästi ranskalaisissa tammitynnyreissä ja esittelee harmonista täyteläisyyttään
🍽️ Nauttikaa tästä elegantista punaviinistä täydellisesti vasikanfileen tai punaviinissä haudutetun kanan kanssa
🌍 Ensiluokkaisten rypälelajikkeiden, kuten Cabernet Sauvignon ja Grenache, seoksella tämä viini heijastaa Languedocin erikoista terroiria
pakkaus!
Lisätietoja Cigalus Rouge - Gerard Bertrand
Gerard Bertrandin Cigalus Rouge Languedocista tarjoaa lasissa tiheää, purppuranpunaista väriä. Kun viinilasia pyöritetään, tämä punaviini paljastaa korkean viskositeetin, mikä ilmenee selkeinä kirkkoikkunoina lasin reunalla. Lasissa tämä Gerard Bertrandin punaviini paljastaa aromeja mustista viinimarjoista, mustista kirsikoista, mustikoista, luumusta ja mustikoista, lisättynä ruismämmällä, tummahaskilla ja vaniljalla. Suussa Gerard Bertrandin Cigalus Rouge alkaa miellyttävän aromaattisesti, hedelmäisyyden keskiössä ja tasapainoisesti. Tämän nuorehkon punaviinin, joka on peräisin Languedoc-viinialueelta, lopetus viehättää lopulta kauniilla jälkihengityksellä.
Gerard Bertrandin Cigalus Rougen vinifikaatio
Vahva Cigalus Rouge Ranskasta on sekoitus, joka on biologisesti valmistettu Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Carignan, Grenache, Merlot ja Syrah -rypälelajikkeista. Cigalus Rouge on todellinen vanhan maailman viini, sillä tämä ranskalainen henkii poikkeuksellista eurooppalaista charmia, joka korostaa selvästi vanhan maailman viinien menestystä. Rypälemateriaalin kehitykseen vaikuttaa myös se, että Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Carignan, Grenache, Merlot ja Syrah -rypäleet kasvavat lämminilmaston vaikutuksen alaisina. Tämä ilmenee muun muassa erityisen hyvin kypsyneinä rypäleinä ja melko korkeana alkoholipitoisuutena viinissä. Käsin kerättyjen rypäleiden jälkeen ne kuljetetaan välittömästi viinitilalle. Tässä ne lajitellaan ja käsitellään hellävaraisesti. Tämän jälkeen tapahtuu käyminen suurissa puukäymiskuorissa kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Cigalus Rouge kypsyy vielä muutaman kuukauden ranskalaisesta tammesta valmistetuissa tynnyreissä. Tynnyrissä kypsymisen jälkeen seuraa huomattava pulloikääntyminen, mikä tekee tästä punaviinistä entistä monimutkaisempaa.
Gerard Bertrandin Cigalus Rougen ruokaehdotus
Nauditaan tätä biologista punaviiniä Ranskasta parhaiten 15 - 18 °C lämpötilassa yhdessä naudanlihan sisäfileen, papujen ja tomaattien, punaviinissä haudutetun kanan tai hernepinaattientäytetyn ankankoiven kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Gérard Bertrand