Osta 24, säästä 8%!
Diese Aktion läuft bis zum 31.12.2030 23:59.
Lisätietoja Chardonnay trocken - Allendorf
Rheingaun Allendorfista peräisin oleva Chardonnay paljastaa viinilasissa kirkkaan kullankeltaisen värin. Tämä Allendorfin valkoviini esittelee tuoksussa kaikenlaisia aprikooseja, persikoita, kypsiä omenoita ja greippiä.
Makupuolella Allendorfin Chardonnay avautuu ihanan kuivana, ryhdikkäänä ja aromikkaana, ja kuivasta suutuntumastaan huolimatta tämä valkoviini ilahduttaa hienoimmalla pehmeydellään ja tyylikkäästi integroituneella jäännösmakeudella. Maultaan tämä tasapainoinen valkoviini on uskomattoman kevyt rakenteeltaan. Chardonnay on suutuntumaltaan vaikuttavan raikas ja eloisa läsnä olevan hedelmähapokkuutensa ansiosta. Tämän Rheingaun viininviljelyalueelta peräisin olevan valkoviinin jälkimaku on lopulta vakuuttava, ja siinä on kaunis jälkimaku. Jälkivaikutelmaa säestävät myös lössi- ja savipitoisen maaperän mineraaliset vivahteet.
Allendorf Chardonnayn valmistus
Tämän tasapainoisen saksalaisen Chardonnayn perustana ovat Chardonnay-rypälelajikkeen rypäleet. Viiniköynnökset, joista tämän viinin rypäleet saadaan, kasvavat Rheingaun savi- ja lössimaalla. Kun rypäleet on korjattu käsin, ne kuljetetaan mahdollisimman nopeasti viinitilalle. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen viiniä kypsytetään useiden kuukausien ajan hienolla sakan päällä, ennen kuin se pullotetaan.
Ruokasuositus Allendorfin Chardonnaylle
Tämä Saksasta peräisin oleva valkoviini sopii parhaiten 8-10 °C:n lämpötilassa jäähdytettynä paistetun kirjolohen ja inkivääripäärynän, hedelmäisen endiivisalaatin tai parsasalaatin ja kvinoan seuraksi.