🍇 Elegantti puukypsennys antaa Domaine Paul Masin L'Artisan Chardonnaylle ainutlaatuisen luonteen
🍴 Tämä ihana valkoviini sopii täydellisesti turskafileiden, lohiomeletin tai jogurtti-minttupeston kanssa tarjoiltavien spagetin kanssa
🌿 Valmistettu käsin poimituista Chardonnay-rypäleistä Ranskan viehättäviä Languedoc-alueelta
Diese Aktion läuft bis zum 02.06.2030 14:09.
season_sale
pakkaus!
Lisätietoja L'Artisan Chardonnay - Domaine Paul Mas
Paul Masin L'Artisan-viinit ovat niin sanottuja "käsityöviinejä", jotka on koostettu Domaine-alueen parhaista viinitarhoista. Parhaat Chardonnay-rypäleet valitaan tähän ja sulautetaan yhteen niin, että saadaan puhdas lajikekuvée. Tässä yhdistyvät vanhat viiniteknologiat ja modernit vinifikaatiomenetelmät, joiden alla Jean-Claude Mas luo harmonisia ja ilmeikkäitä viinejä, jotka ovat erinomaisia ruokapareja. Pullon kaulan mopedi on inspiraatio Jean-Claudin äidin mopesta, jolla hän nuorena miehenä tutki viinitarhoja ja sai idean L'Artisan-viineihinsä.
Vaa'assa kypsytetty L'Artisan Chardonnay Languedoc-viinialueelta esittäytyy lasissa kirkkaan kullan keltaisena. L'Artisan Chardonnayn ensimmäiset aromit paljastavat ilmeikkäitä eksoottisia nuotteja ananasta ja mangoa. Hedelmäisten piirteiden lisäksi tärkeässä asemassa ovat vaniljaiset ja paahteiset vivahteet tynnyrikypsytyksestä sekä entisestään hedelmäisiä-balsamisia sävyjä.
Suussa L'Artisan Chardonnay Domaine Paul Masilta alkaa ihastuttavasti aromikkaana, hedelmäisenä ja tasapainoisena. Viinejä on saatavilla sekä kuivia että oikein kuivia. Tämä valkoviini kuuluu jälkimmäiseen ryhmään, sillä se on pullotettu vain 1,8 g jäännösokerilla. Tämä kevyt valkoviini esittäytyy suussa tasapainoisena ja monitasoisena. L'Artisan Chardonnayn hedelmähappo on huomattavan pyöristetty, mikä tekee viinistä todella miellyttävän. Tämän nuoren valkoviinin, joka tulee Languedoc-viinialueelta, lopetus viehättää hyvällä jälkimaulla.
Domaine Paul Mas L'Artisan Chardonnayn vinifikaatio
Tässä valkoviinissä huomio keskittyy selvästi yhteen rypälelajiin, nimittäin Chardonnayhin. Tähän erityisen tasapainoiseen lajikeviiniin Domaine Paul Masilta on käytetty vain parhaita tulemisia. Yön aikana suoritettavan koneellisen sadonkorjuun jälkeen – jotta rypäleiden maku ja tuoreus säilyisivät maksimaalisina – rypäleet siirtyvät nopeasti puristamoon. Siellä ne seulotaan ja murskataan hellävaraisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomassa teräksessä ja suurissa tynnyreissä hallituissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä L'Artisan Chardonnay voi harmonisoitua hienosakkojen päällä vielä 4 kuukautta.
Ruokasuositus Domaine Paul Mas Artisan Chardonnaylle
Tätä ranskalaista valkoviiniä suositellaan nautittavaksi hyvin viilennettynä lämpötilassa 8 - 10°C. Se sopii täydellisesti seuraksi turskalle kurkku-sinappi-vihanneksen, lohi-fenkoli-omenamunan tai jogurtti-minttu-peston kera tarjoiltavien spagettien kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Domaine Paul Mas