🍷 Zagal Malbec Hacienda del Platasta hurmaisee voimakkaalla, lihamaisella luonteellaan ja täydellisellä tasapainolla hedelmäkohan ja kuivan nauttimisen välillä
🍽️ Tämä upea punaviini sopii erinomaisesti pinaattigratiinin, purjosopan tai hienon perunapaistoksen kanssa, jossa on lohta
🇦🇷 Tämän yksilöllisen Malbecin taustalla ovat Mendozan aurinkoiset viinitarhat, jotka tekevät jokaisesta lasista elämyksen
Toimitusaika n. 9-11 Työpäivinä
pakkaus!
Lisätietoja Zagal Malbec - Hacienda del Plata
Zagal Malbec Hacienda del Platasta Mendoza paljastaa viinilasissa tiheän, purppuraisen värin. Hiukan vinossa pidettynä on tämän tammikypsytetyn viinin reunoilla nähtävissä siirtymä viinin väristä kohti granaatinpunaista. Lasissa tämä Hacienda del Plata -punaviini paljastaa aromeja luumuhillosta, orvokista ja murteista, täydentäen niitä kahvilla/mokalla. Suussa Zagal Malbec Hacienda del Platasta avautuu upean kuivana, voimakkaana ja aromaattisena. Jotkin viinit ovat etiketissä kuivia, toiset taas ovat sitä oikeasti. Tämä punaviini kuuluu toiseen ryhmään, sillä se on valmistettu vain 1,9 g jäännösokerilla. Kielellä tämä voimakas punaviini erottuu äärimmäisen lihavana rakenteeltaan. Tasapainoisen hedelmähapon ansiosta Zagal Malbec hellii kitalakea samettisella tunteella, kuitenkaan unohtamatta raikkauttaan. Jälkimakuissa tämä hyvin säilyvä viini Mendoza-viinialueelta ilahduttaa lopulta vaikuttavalla pituudellaan. Taas kerran esiin nousevat viittaukset orvokkiin ja luumuhilloon. Jälkimaussa liittyvät vielä mineraaliset vivahteet sorapitoisilta mailta.
Hacienda del Plata Zagal Malbecin valmistus
Tässä viinissä huomio kiinnitetään selvästi yhteen rypälelajikkeeseen, nimittäin Malbeciin. Tälle poikkeuksellisen voimakkaalle yhden lajikkeen viinille Hacienda del Platasta käytettiin vain moitteettomia sadonkorjuutavaroita. Mendoza-alueella kasvavat viinitarhat, jotka tuottavat rypäleet tälle viinille, kasvavat sora-alueilla. Tämä Argentiinan punaviinin rypäleet kerätään käsin ainoastaan optimaalisen kypsyyden hetkellä. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan nopeasti kellariin. Siellä ne lajitellaan ja käsitellään varovaisesti. Tämän jälkeen fermentaatio tapahtuu pienissä tynnyreissä hallituissa lämpötiloissa. Käymisprosessin jälkeen seuraa kypsytys muutaman kuukauden ajan hienossa sakassa, ennen kuin viini lopulta pullotetaan.
Ruokasuositus Hacienda del Plata Zagal Malbecille
Tätä argentiinalaista punaviiniä tulisi nauttia parhaiten 15 - 18 °C lämpötilassa. Se sopii täydellisesti seuraksi pinaattigratiinin, purjokeiton tai peruna-kalaa pannulla.
- Lisää tuotteita osoitteesta Hacienda del Plata