🍇 Kieferin viinitilalta peräisin oleva Weißburgunder vaikuttaa loistavalla vaaleankeltaisella värillään ja harmonisella kypsennyksellään hienoimmalla hiivalla
🥗 Tämä kuivahko valkoviini kehittää hedelmäistä eleganssiaan täydellisesti vichysaladin, jossa on punajuurta, tai kookos-lime-kalakurryn kanssa
🌍 Suoraan Badenin kalkkikivimaista, Kieferin viinitila loihtii huippuluokan makuelämyksen hienoista rypäleistään
pakkaus!
Lisätietoja Weißburgunder feinherb - Weingut Kiefer
Lasissa Kieferin viinitilalta tuleva Weißburgunder tarjoaa upeasti kimaltelevan vaaleankeltaisen värin. Lasissa tämä valkoviini tuo esiin pinkki greippien, aprikoosien, päärynöiden, sitruunoiden ja greippien aromeja, joita täydentävät muut hedelmäiset vivahteet. Kieferin Weißburgunder esittelee suussamme uskomattoman hedelmäisen maun, mikä johtuu tietenkin sen jäännössokerisesta makuprofiilista. Tasapainoisen hedelmäisen hapokkuutensa ansiosta Weißburgunder hemmottelee samettisella suutuntumalla, kuitenkaan unohtamatta raikkauttaan.
Kieferin Weißburgunderin vinifikointi
Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Badenissa. Vinhaat kaatavat juurensa syvälle kalkkikivestä ja savimaasta koostuviin maaperiin. Viinikeräyksen jälkeen rypäleet siirtyvät nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja hellävaraasti jauhetaan. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomassa terästankissa kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Weißburgunder voi harmonisoitua vielä muutaman kuukauden ajan hienomman sakon kanssa.
Ruokasuositus Kieferin Weißburgunderille
Tätä saksalaista viiniä tulisi nauttia parhaiten hyvin viilennettynä 8 - 10 °C:ssa. Se sopii täydellisesti seurusteluviiniksi punajuurisalaatin, lohi-fenkoliomeletin tai kookos-lime-kalakurryn kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Weingut Kiefer