🍷 Vieilles Vignes Gigondas AOP Maison Tardieu-Laurentin voimakas sekoitus Grenachea, Mourvèdrea ja Syrahia viehättää
🍽️ Nauti tätä eleganttia punaviiniä hanhenrinnan kanssa inkivääri-punakaalin tai herkullisten perunapaistosten kanssa lohen kera
🌄 Tämä biodynaaminen punaviini viehättävästä Rhône-laaksosta esittelee tiheän, purppuranvärisen värin ja monimuotoisen, elävän maun
pakkaus!
Lisätietoja Vieilles Vignes Gigondas AOP - Maison Tardieu-Laurent
Maison Tardieu-Laurent Vieilles Vignes Gigondas tuo lasiin huippuluokan luomupunaviinin. Se paljastaa ihanan tiheän, purppuraisen värin. Kun pidät lasia hieman vinossa, viinin reunoilla näkyy värin siirtyminen granaatinpunaiseksi. Kun lasia ravistetaan, tämä punaviini paljastaa korkean viskositeetin, mikä ilmenee selvinä kirkkoikkunoina lasin reunalla. Vieilles Vignes Gigondas'n ensimmäinen tuoksu esittelee vadelmien ja luumujen vivahteita. Hedelmällisiin nuotteihin liittyvät tammen kypsymisestä peräisin olevat sävyt, kuten minttu/lemongrassi.
Tämä punaviini Maison Tardieu-Laurentilta on oikea valinta kaikille, jotka pitävät viinissään mahdollisimman vähän makeutta. Siitä huolimatta se ei esiinny koskaan näennäisesti köyhtyneenä tai karheana, vaan pyöreänä ja sujuvana. Voimakkaasti ja monivivahteisesti tämä samettinen punaviini esittäytyy suussa. Elävän hedelmäisen hapokkuutensa ansiosta Vieilles Vignes Gigondas esittäytyy suussa herkullisen raikkaana ja elinvoimaisena. Jälkimaussa tämä hyvin kypsyvä punaviini Rhône-laaksosta ilahduttaa huomattavalla pitkäkestoisuudella. Huomioita uudelleen vadelman ja luumenin vivahteita.
Maison Tardieu-Laurent Vieilles Vignes Gigondas'n vinifikaatio
Maison Tardieu-Laurent'in huippuluokan ja upean voimakkaan Cuvée Vieilles Vignes Gigondas'n perusta on Grenache-, Mourvèdre- ja Syrah-rypäleet. Sadonkorjuun jälkeen viinirypäleet menevät välittömästi viinimakasiiniin. Siellä ne lajitellaan ja käsitellään hellästi. Tämän jälkeen tapahtuu käymisprosessi pienissä tammitynnyreissä kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä voimakasta Vieilles Vignes Gigondas 'ia kypsytetään vielä muutama kuukausi tammitynnyreissä.
Ruokasuositus Maison Tardieu-Laurent'in Vieilles Vignes Gigondas'ille
Naudi tätä ranskalaista luomupunaviiniä parhaiten huoneenlämpöisenä 15–18 °C, tarjoiltuna yhdessä peruna-savulohipannun, inkiväärillä maustetun hanhenrinnan ja oreganon tai kaalikääryleiden kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Maison Tardieu-Laurent