♥ Tällä hetkellä 15 606 viinejä vain sinulle! ♥
Henkilökohtainen neuvo!
Turvallinen pakkaus!
Luotettava toimitus!
Gold
Medaille
ISC
kuivattu aprikoosi, Karamelli, Walnut und paahdettua puuta

Solera 1847 Cream - Gonzalez Byass

Tilauksen enimmäismäärä on saavutettu, tilausmäärää mukautetaan automaattisesti.
Tilauksen vähimmäismäärää ei ole saavutettu, tilausmäärää mukautetaan automaattisesti.
Die Staffelung ist ungültig und wird automatisch angepasst.
6
12
18

saatavilla heti, toimitusaika noin 4-6 työpäivää.

Solera 1847 Cream - Gonzalez Byass
Henkilökohtainen!
Henkilökohtainen!
Henkilökohtainen!
Totta kai!
Henkilökohtainen!
Luotettava!
Makea ja hedelmäinen...
Herkullinen sherry, joka on hintansa arvoinen. Paljon parempi kuin Sandemann.
Herkullinen sherry, joka on hintansa arvoinen. Paljon parempi kuin Sandemann.
Teksti käännetty - Näytä alkuperäinen luokitus
| 21.5.2017

Lisätietoja Solera 1847 Cream - Gonzalez Byass

Der kraftvolle Solera 1847 Cream aus der Feder von Gonzalez Byass kommt mit dichtem Goldgelb ins Glas. Das Bukett Fortified Wine aus Andalusien überzeugt mit Anklängen von Dörrobst, Trockenpflaumen, Früchtebrot und Rosinen. Spüren wir der Aromatik weiter nach, kommen gebrannte Mandel, Walnuss und getoastetes Barrique hinzu.

Der Gonzalez Byass Solera 1847 Cream präsentiert uns am Gaumen einen unglaublich fruchtigen Geschmack, was nicht zuletzt auf sein restsüßes Geschmacksprofil zurückzuführen ist. Druckvoll und komplex präsentiert sich dieser dichte Fortified Wine am Gaumen. Durch seine prägnante Fruchtsäure präsentiert sich der Solera 1847 Cream am Gaumen traumhaft frisch und lebendig. Im Abgang begeistert dieser Fortified Wine aus der Weinbauregion Andalusien schließlich mit außergewöhnlicher Länge. Erneut zeigen sich wieder Anklänge an Dörrobst und Früchtebrot.

Vinifikation des Solera 1847 Cream von Gonzalez Byass

Dieser kraftvolle Fortified Wine aus Spanien wird aus den Rebsorten Palomino Fino und Pedro Ximénez cuvetiert.

Speiseempfehlung zum Gonzalez Byass Solera 1847 Cream

Genießen Sie diesen Fortified Wine aus Spanien idealerweise temperiert bei 15 - 18°C als Begleiter zu Kalb-Zwiebel-Auflauf, Rucola-Penne oder pikantes Curry mit Lamm.

Auszeichnungen für den Solera 1847 Cream von Gonzalez Byass

Kovat tosiasiat

Gold
Medaille
ISC
Tuotetyyppi:
Viinityyppi:
Väkevöity viini
Viinityyppi:
Sherry
Viinin väri:
valkoinen
Maku:
Tilaisuus ja teema:
Aperitiivi , Perhejuhla , Lahja hyville ystäville , Ilta takkatulen äärellä , Romanttinen illallinen
Vuosi:
NV
Kokonaishappopitoisuus noin g/l:
4,2
Jäännössokeri noin g/l:
118,0
Maa:
Espanja
Viljelyalue:
Andalusien (ES)
Osa-alue:
Jerez DO (ES)
Cuvée:
Rypälelajike cuvée
Laajennus:
pieni puu
Laajennuksen tiedot:
Halbstückfass 600 l
Laajentumisaika mon.:
96
Laadun luokittelu ja predikaatit:
D.O. Denominación de Origen
Palkinnot:
ISC International Spirits Challenge - Gold
Aromi:
kuivattu aprikoosi , Karamelli , Walnut , paahdettua puuta
Rakenne / suutuntuma:
tiheä
Jälkikaiunta / Finale:
erittäin pitkä
Tyyli:
Vanha maailma , klassinen , harso
Optimaalinen tarjoilulämpötila (°C):
15 - 18
Ruokasuositukset:
Jälkiruoat , Mausteiset suolaiset ruoat
Lasisuositus:
Sherry lasi / Nosing lasi , Jälkiruokaviinilasi
Pullon koko litroina:
0,75
Pullon suunnittelu ja varusteet:
Bordeaux pullo , klassinen
Sulkutyyppi:
Korkki
Alkoholi tilavuusprosentteina:
18
Allergeenit ja ainesosat:
sisältää sulfiitteja ja rikkidioksidia
Jakelija:
González Byass - Manuel María González 12 - 11403 Jerez de Frontera - Spanien
Item.-nr:
70011-ES-PS-190
NACH OBEN NACH OBEN
NACH OBEN