Diese Aktion läuft bis zum 31.12.2030 23:59.
pakkaus!
Lisätietoja Prosecco Spumante Millesimato extra dry Valdobbiadene DOCG - Bepin de Eto
Lasissa Bepin de Eton kynästä peräisin oleva Prosecco Spumante Millesimato extra dry Valdobbiadene paljastaa loistavasti hohtavan platinan keltaisen värin. Venetosta peräisin olevan Prosecco Spumanten tuoksu lumoaa greippi-, lime-, pomelo- ja appelsiinivivahteilla, ja juuri sen hedelmäinen luonne tekee tästä viinistä niin erityisen.
Makupuolella tämän kevytjalkaisen Prosecco Spumanten rakenne on ihanan kevyt ja samettinen. Prosecco Spumante Millesimato extra dry Valdobbiadene on suutuntumaltaan ihanan raikas ja eloisa korostuneen hedelmähapokkuutensa ansiosta. Viimeistelyssä tämä Veneton viininviljelyalueelta peräisin oleva Prosecco Spumante ilahduttaa lopulta hyvällä pituudella. Siinä on jälleen vivahteita appelsiinista ja greipistä. Savipitoisen maaperän mineraaliset vivahteet täydentyvät loppupuolella.
Vinification of the Bepin de Eto Prosecco Spumante Millesimato extra dry Valdobbiadene
Venetosta peräisin olevan tyylikkään Prosecco Spumante Millesimato extra dry Valdobbiadene -rypäleen perustana ovat Glera-rypäleen rypäleet. Rypäleet kasvavat Venetossa optimaalisissa olosuhteissa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle savimaahan. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan mahdollisimman nopeasti puristamoon. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Kun käyminen on päättynyt, Prosecco Spumante Millesimato extra dry Valdobbiadene voi jatkaa harmonisoitumistaan hienolla sakan päällä muutaman kuukauden ajan.
Suositus Bepin de Eton Prosecco Spumante Millesimato extra dry Valdobbiadene -juomalle
Tämä italialainen Prosecco Spumante nautitaan parhaiten hyvin jäähdytettynä 8 - 10°C:ssa. Se sopii täydellisesti purjotortillojen, kaaliruladien tai karhunvatukka-kermaviili -jälkiruokien kanssa
.- Lisää tuotteita osoitteesta Bepin de Eto