🍷 Oberrotweilerin Henkenberg Chardonnay kuiva Landererilta viehättää elegantilla suurissa puutynnyreissä kypsymisellään ja hurmaavalla aromillaan
🍽️ Nauttikaa tätä valkoviiniä täydellisesti viilennettynä kurpitsapaistoksen tai silakan kanssa kurkku-sinappi-vihanneksia
🌍 Tämä Chardonnay tulee ensiluokkaiselta Badenin viinialueelta ja yhdistää Oberrotweilin erityiset ilmasto-olot
pakkaus!
Lisätietoja Oberrotweiler Henkenberg Chardonnay trocken - Landerer
Kä barrelissa kypsytetty Oberrotweiler Henkenberg Chardonnay Badenin viiniviljelyalueelta esittäytyy lasissa kirkkaassa kultakeltaisessa värissä. Kun sitä hieman heilutetaan, voi tässä valkoviinissä havaita ensiluokkaisen tasapainon, sillä se ei jää lasin seinämille vedeksi, siirappiseksi tai liköörimäiseksi. Nenälle tämä Landererin valkoviini tarjoaa kaikenlaista mirabellekuohta, Nashi-päätä, viinimarjoja, aprikooseja ja nektariineja. Ikään kuin tämä ei olisi jo vaikuttavaa riittävästi, suuri puukäynnistö tuo mukanaan lisäaromeja, kuten Garriguea, hiivaleipää ja auringossa lämmintä kiveä.
Kielessä Oberrotweiler Henkenberg Chardonnay Landererilta avautuu ihanan kuivana, tarttuvana ja aromikkaana. Tämä Badenin viinialueelta, tarkemmin sanottuna Oberrotweilista, peräisin olevan valkoviinin finaali vakuuttaa lopulta kauniilla jälkimaulla.
Landerer Oberrotweiler Henkenberg Chardonnayn vinifikaatio
Tämä tasapainoinen valkoviini Saksasta valmistetaan Chardonnay-rypäleestä. Erittäin selvästi Oberrotweiler Henkenberg Chardonnayta määrittävät myös Oberrotweilin ilmasto- ja tyylitekijät. Tätä saksalaista viiniä voidaan parhaimmassa mielessä kuvailla Vanhan maailman viiniksi, joka esittäytyy poikkeuksellisen vaikuttavasti. Tämän Chardonnay-viinin sadon kypsymiseen vaikuttaa huomattavasti viljelyalueen ilmasto. Badenissa rypäleet kasvavat melko viileässä ilmastossa, mikä näkyy muun muassa erityisen pitkään ja tasaisesti kypsyneissä rypäleissä sekä melko maltillisessa mehunpainossa. Tämä valkoviini Saksasta korjataan täysin käsin optimaalisen kypsyyden hetkenä. Viinirypäleet toimitetaan välittömästi puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja jauhetaan hellävaraisesti. Seuraavaksi käynnistyy käymisprosessi suuressa puuastiassa säädetyissä lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Oberrotweiler Henkenberg Chardonnay kypsytetään vielä muutaman kuukauden ajan tammiastioissa.
Ruokasuositus Landerer Oberrotweiler Henkenberg Chardonnaylle
Nauttikaa tätä Saksalaista valkoviiniä parhaiten kohtuullisesti viilennettynä 11 - 13 °C lämpötilassa, esimerkiksi kurpitsapaistoksen, purjosopan tai turskan kera, jonka lisukkeena on kurkku-sinappi-vihanneksia.
- Lisää tuotteita osoitteesta Weingut Landerer