🍇 Müller-Thurgau ja Morio-Muskat makeat viehättävät hedelmäisillä aromeillaan ja samettisella rakenteellaan
🍽️ Tämä valkoviini sopii täydellisesti lohiomeletin, kookos-lime-kalak curryn tai tuoreen endiivisalaatin kanssa
🌍 Tämä herkullinen viini on valmistettu arvostetulta Jung & Knobloch viinitilalta, ja sen jalot rypäleet tulevat Rheinhessenin viinialueelta
pakkaus!
Lisätietoja Müller-Thurgau und Morio-Muskat lieblich 1,0 l - Jung & Knobloch
Keveäjalkaisen Müller-Thurgau ja Morio-Muskat -makea Jung & Knoblochista loistaa upeassa vaaleankeltaisessa väreissä. Lasissa tämä Jung & Knoblochin valkoviini paljastaa tuoksuja limestä, kirsikankukista, kvitteistä, appelsiinikukista ja omenoista, täydentäen niitä vihreällä paprikalla, Garrigue-pensaikolla ja rakastettavalla sellerillä. Müller-Thurgau ja Morio-Muskat -makea voidaan kuvata erityisen hedelmäiseksi ja samettiseksi, sillä se on valmistettu miellyttävän makealla makuprofiililla. Tasapainoisen hedelmähapokkuuden ansiosta Müller-Thurgau ja Morio-Muskat -makea hellii suutuntumaa, tinkimättä samalla raikkaudesta. Tämä nuorekas valkoviini Rheinhessenin viinialueelta päättyy lopuksi kauniiseen jälkimakuun.
Jung & Knobloch Müller-Thurgau ja Morio-Muskat -makean vinifikointi
Rheinhessenin eleganssia ilmentävän Müller-Thurgau ja Morio-Muskat -makean perustana ovat Morio Muskat ja Müller-Thurgau -rypäleet. Käsiottaamisen jälkeen rypäleet siirretään nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja käsitellään varovasti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu säädellyissä lämpötiloissa teräksisessä astiassa. Vinifikaation jälkeen seuraa kypsyminen muutamaksi kuukaudeksi hienohiomassa ennen kuin viini lopulta pullotetaan.
Ruokasuositus Jung & Knoblochin Müller-Thurgau ja Morio-Muskat -makealle
Tätä saksalaista valkoviiniä tulisi nauttia parhaiten kohtuullisesti jäähdytettynä 11 - 13 °C:ssa. Se sopii täydellisesti seurana munakkaalle lohen ja fenkolin kanssa, kookos-lime-kala-curryyn tai hedelmäiseen endiivisalaattiin.
- Lisää tuotteita osoitteesta Weingut Jung & Knobloch