🍷 Maximus Sankt Georgenberg kuiva punaviini Pfannebeckerilta vakuuttaa elegantilla kuivuudellaan ja täydellisellä hedelmän ja hapokkuuden yhteispelillä
🍽️ Nauti tämä hieno viini vasikanpihvin tai hanhenrinnan kanssa unohtumatonta makuelämystä varten
🌿 Tämä biodynaaminen viini Rheinhessenistä yhdistää arvokkaat rypälelajikeet Cabernet Sauvignon ja Merlot harmonisessa sekoituksessa
Toimitusaika n. 9-11 Työpäivinä
pakkaus!
Lisätietoja Maximus Sankt Georgenberg trocken - Pfannebecker
Pfannebecker Maximus Sankt Georgenberg tuo lasiin ensiluokkaista luomu-punaviiniä. Siinä esitellään upeasti hohtava purppuranpunainen väri. Reunoilta tämä saksalainen punaviini saa myös granaatinpunaisen sävyn. Kun sitä tuuletetaan hieman, voi tästä punaviinistä havaita täydellisen tasapainon, sillä se ei jää seinämille vedeltä tai siirappimaiselta tai likörimäiseltä. Maximus Sankt Georgenbergin ensimmäinen tuoksu kertoo luumuista, mirabellenista ja mustista kirsikoista. Hedelmälliseen kimppuun liittyy vielä enemmän hedelmäisiä-balsamisia vivahteita.
Pfannebecker Maximus Sankt Georgenberg vie sydämet tyylikkäällä kuivalla makuprofiilillaan. Se on pullotettu vain 0,5 grammaa jäljellä olevaa sokeria. Kuten premium- ja alueviinien segmentissä voidaan odottaa, tämä saksalainen viini viehättää luonnollisesti kaikesta kuivuudestaan huolimatta hienolla tasapainolla. Maku ei välttämättä vaadi jäljellä olevaa sokeria. Tasapainoisen hedelmähapon ansiosta Maximus Sankt Georgenberg hellii pehmeästi makunystyröitä unohtamatta samalla mehukasta elinvoimaa. Tämä hyvin kypsytettävä punaviini Rheinhessenin viinialueelta, tarkemmin sanoen Pfeddersheimistä, hurmaa lopuksi kauniilla jälkimaullaan.
Maximus Sankt Georgenbergin vinifikaatio Pfannebeckerilta
Tämä tasapainoinen punaviini Saksasta valmistetaan luomuna Cabernet Sauvignon ja Merlot -rypäleistä. Keräyksen jälkeen viinirypäleet siirretään välittömästi viinikellariin. Siellä ne lajittelevat ja murskaavat varovasti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu kontrolloiduissa lämpötiloissa.
Ruokasuositus Pfannebecker Maximus Sankt Georgenbergille
Tätä saksalaista viiniä on paras nauttia 15 - 18°C lämpötilassa. Se sopii täydellisesti kalastetun häränpihvin, papujen ja tomaattien kanssa, hanhenrinnan inkiväärikapsas ja oreganon kanssa tai paistetun vasikanmaksan omenoiden, sipulien ja balsamiviinietikkakastikkeen kera.
- Lisää tuotteita osoitteesta Pfannebecker