🍷 Julius Oppenheimer Herrenberg Riesling Beerenauslese Manz-viinitilalta hämmästyttää kirkkaalla kirkkaudellaan ja miellyttävän kevyellä kehollaan
🍰 Nauti tätä premium-jälkiruokaviiniä viettelevien jälkiruokien, kuten jogurtti-mousse poppeli- tai mustaherukkapikarin jäätelön, kanssa
🌱 Aurinkoisilta Rheinhessenin viinitarhoilta, korkealaatuisista Riesling-rypäleistä, tämä viini paljastaa jalot juurensa
pakkaus!
Lisätietoja Julius Oppenheimer Herrenberg Riesling Beerenauslese - Weingut Manz
Kevytjalkainen Julius Oppenheimer Herrenberg Riesling Beerenauslese Weingut Manz hohtaa lasissa upean vaaleankeltaisena. Tämä jälkiruokaviini miellyttää myös silmää heijastuksillaan. Kun sitä tuuletetaan lasissa, tämä jälkiruokaviini näyttää upean kirkkauden, joka saa sen tanssimaan eloisasti lasissa. Ensimmäinen tuoksu Julius Oppenheimer Herrenberg Riesling Beerenauslesesta paljastaa nuotteja mirabelleista, pinkki greippi ja aprikooseista. Hedelmällisiin vivahteisiin liittyy myös lisää hedelmäisiä-balsamisia sävyjä.
Weingut Manz Julius Oppenheimer Herrenberg Riesling Beerenauslese tarjoaa suussa uskomattoman hedelmäisen maun, mikä johtuu osaltaan sen jäämakeasta makuprofiilista. Suussa tämän kevyen jälkiruokaviinin rakenne on upean tiivis. Sen voimakkaan hedelmäisen hapokkuuden ansiosta Julius Oppenheimer Herrenberg Riesling Beerenauslese maistuu suussa unohtuvan raikkaalta ja eloisalta. Jälkimaussa tämä hyvin säilyttävä jälkiruokaviini Rheinhessenin viinialueelta hurmaa poikkeuksellisella pituudellaan. Taas esiin nousevat sitruunan ja appelsiinin vivahteet. Jälkimaun jälkeen mineraaliset sävyt, joiden taustalla ovat kalkkikivi- ja savimaat, tulevat esiin.
Vinifikaatio Weingut Manz Julius Oppenheimer Herrenberg Riesling Beerenausleselle
Tässä viinissä on selkeä keskittyminen yhteen rypälelajikkeeseen, jota on Riesling. Tätä upean eleganttia lajikkeen mukaista viiniä varten Weingut Manz on käytetty vain parasta rypälemateriaalia. Rheinhessenissä kasvaa viiniköynnöksiä, jotka tuottavat tämän viinin rypäleet kalkkikivi- ja savimaalle. Rypäleiden kypsymiseen vaikuttaa merkittävästi viljelyalueen ilmasto. Rheinhessenissä rypäleet kehittyvät melko viileässä ilmastossa, mikä ilmenee muun muassa erityisen pitkinä ja tasaisina rypäleinä sekä melko kohtuullisena mehun painona. Viinin sadonkorjuun jälkeen viinirypäleet viedään välittömästi puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja jauhetaan varovaisesti. Seuraavaksi tapahtuu käyminen ruostumattomassa terästankissa kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Julius Oppenheimer Herrenberg Riesling Beerenauslese saa harmonisoitua hienovaraisilla hiivasakkavilla muutaman kuukauden ajan.
Ruokasuositus Weingut Manz Julius Oppenheimer Herrenberg Riesling Beerenausleselle
Nauti tätä jälkiruokaviiniä Saksasta parhaiten hyvin viilennettynä 8 - 10 °C lämpötilassa, ja tarjoa sitä jogurttimousseaan unikonsiemenillä, päärynä-limepiirakalla tai mustaherukkatudo-jogurttijäätelöllä sitruunamelissan kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Weingut Manz