🍇 Weinolsheimer Hohberg Ortega Kuivakuivatusvalinta Weingut Manz: sen hienostuneisuus ilmenee huolellisessa valmistuksessa ruostumattomasta teräksestä ja hienomman liekkiyhdisteen harmonisoinnissa
🍰 Nauttikaa tästä hienosta jälkiruokaviinistä herkullisten jälkiruokien, kuten päärynä-lime-struudelien tai paistettujen omenoiden jogurttikastikkeen kanssa
🌱 Valmistettu jalosta Ortega-rypäleestä, tämä viini kukoistaa ainutlaatuisessa viinialueessa Rheinhessen savisilla ja marmorilla maaperillä
pakkaus!
Lisätietoja Weinolsheimer Hohberg Ortega Trockenbeerenauslese - Weingut Manz
Lasissa Weingut Manzin Weinolsheimer Hohberg Ortega TBA tarjoaa loistavasti kimaltelevan kultaisen keltaisen värin. Keskellä sävy muuttuu ilmeikkääksi väriksi. Ensimmäisen pyöräytyksen jälkeen tämä jälkiruokaviini erottuu uskomattomalla kirkkaudellaan, joka saa sen sulavasti tanssimaan lasissa. Nenässä tämä Weingut Manzin jälkiruokaviini esittelee monenlaisia papaijoita, nektariineja, tähtimarjoja, physalista ja viinipelargoniaa.
Weingut Manzin Weinolsheimer Hohberg Ortega TBA tarjoaa suussa uskomattoman hedelmäiseltä maultaan, mikä ei ole ilman syytä sen jäännössokeripitoisen profiilin ansiosta. Tämä tiivis jälkiruokaviini esittäytyy kevyenä ja moniulotteisena suussa. Sen voimakas hedelmähappo paljastaa Weinolsheimer Hohberg Ortega TBA: n suussa poikkeuksellisen raikkaana ja elinvoimaisena. Tämä hyvin kypsyttävä jälkiruokaviini Rheinhessenin viinialueelta, tarkemmin sanottuna Weinolsheimista, hurmaa lopulta erinomaisella jälkimaullaan. Jälkimaku saa lisäksi mineraalisia sävyjä Mergelin ja saven hallitsevilta mailta.
Weingut Manzin Weinolsheimer Hohberg Ortega TBA:n vinifikaatio
Perustana Rheinhessenin elegantille Weinolsheimer Hohberg Ortega TBA: lle ovat Ortega-rypäleet. Rheinhessenissä viiniköynnökset, jotka tuottavat nämä viinirypäleet, kasvavat savi- ja merkelysäillä mailla. Rypäleiden kypsyminen tälle viinille Ortega-rypäleistä saa huomattavan osan vaikutteita kasvatusalueen ilmastosta. Rheinhessenissä rypäleet kypsyvät melko viileässä ilmastossa, mikä näkyy muun muassa erityisen pitkissä ja tasaisissa rypäleissä sekä melko kohtuullisessa mehu painossa. Keräyksen jälkeen rypäleet kuljetetaan mahdollisimman nopeasti viinitilalle. Siellä ne lajitellaan ja käsitellään varovasti. Seuraavaksi tapahtuu käyminen ruostumattomassa terästankissa kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Weinolsheimer Hohberg Ortega TBA voi harmonisoitua vielä muutaman kuukauden ajan hienossa sakassa.
Ruokasuositus Weingut Manzin Weinolsheimer Hohberg Ortega TBA: lle
Nauti tätä jälkiruokaviiniä Saksasta parhaiten hyvin viileänä, 8 - 10 °C, nauttiessasi sen seurassa päärynä-lime-struudelia, mantelimaidosta tehtyä hyytelöä litschien kanssa tai paistettuja omenoita jogurttikastikkeella.
- Lisää tuotteita osoitteesta Weingut Manz