♥ Tällä hetkellä 15 606 viinejä vain sinulle! ♥
Henkilökohtainen neuvo!
Turvallinen pakkaus!
Luotettava toimitus!
90
Punkte
Decanter
88
Punkte
Falstaff
90
Punkte
Wine Enthusiast
90
Punkte
Wine Spectator
Sitruuna, Mansikka und Vanilja

Hampton Water - Gérard Bertrand

Rosé-viini Ranska Ranska Languedoc-Roussillon (FR)

Vuosikerta

2022
Tilauksen enimmäismäärä on saavutettu, tilausmäärää mukautetaan automaattisesti.
Tilauksen vähimmäismäärää ei ole saavutettu, tilausmäärää mukautetaan automaattisesti.
Die Staffelung ist ungültig und wird automatisch angepasst.
6
12
18
Hampton Water - Gérard Bertrand
Henkilökohtainen!
Henkilökohtainen!
Henkilökohtainen!
Totta kai!
Henkilökohtainen!
Luotettava!

Lisätietoja Hampton Water - Gérard Bertrand

Hampton Water -viini, joka on syntynyt legendaarisen rocktähti Jon Bon Jovin, hänen poikansa Jessen ja tunnetun viinintekijä Gerard Bertrandin luovan yhdistymisen tuloksena, ilmentää intohimoa, ammattitaitoa ja ripaus eleganssia. Tämä poikkeuksellinen mestariteos on paljon enemmän kuin pelkkä juoma - se on matka aistien maailmaan, kunnianosoitus elämän kauneudelle ja heijastus kahden poikkeuksellisen lahjakkuuden harmonisesta yhteistyöstä.

Jon Bon Jovin ja Gerard Bertrandin välinen side ylittää pelkän kumppanuuden. Heillä on yhteinen visio, kyltymätön halu luoda laatua ja ainutlaatuisuutta. Vaikka itse viini valmistetaankin Etelä-Ranskan auringonpaisteisilla viinitarhoilla, se huokuu Hamptonsin henkeä, tuon New Yorkin laitamilla sijaitsevan eksklusiivisen lomakodin henkeä. Tämä kahden maailman liitto on aistittavissa jokaisessa kulauksessa.

Viinin taustalla on tarina unelmista, seikkailuista ja löytöretkistä. Se kertoo lumoavan visuaalisen ilmeen avulla auringonpaisteisista viinitarhoista, joilla rypäleet kukoistavat terroirille omistautuneina, ihmisistä, jotka kohtelevat jokaista rypäleensä rakkaudella ja sitoutuneisuudella, ja huolellisesta käsityötaidosta, joka näkyy jokaisessa pullonkorkissa.

Grenache-, Cinsault-, Mourvèdre- ja Syrah-rypäleistä koostuva jalo cuvée viettelee aistit tyylikkäällä tuoksulla, jossa on raikkaita punaisia marjoja ja hentoja kukkaisia vivahteita. Jokainen pisara kertoo kesäilloista rannalla, vilkkaista keskusteluista ja sydämellisestä naurusta. Maku avautuu lempeästi suussa, vapauttaa makujen sinfonian ja päättyy viipyilevään, virkistävään jälkivaikutelmaan.

Hampton Water -viini ei ole pelkkä juoma, se on elämys. Se kutsuu sinut juhlimaan hetkiä, luomaan muistoja ja nauttimaan elämästä täysillä. Jon Bon Jovin intohimo ja Gerard Bertrandin asiantuntemus sulautuvat harmoniseksi sinfoniaksi, joka kaikuu sydämessä jokaisella kulauksella.

Jokainen Hampton Water -viinipullo sisältää kahden maailman sielun, jotka yhdistyvät nautinnon huipuksi. Se on oodi vapaudelle, nautinnon taiteelle ja unohtumattomille hetkille, jotka jaamme. Uppoudu Hampton Water -viinin maailmaan ja anna itsesi lumoutua tästä tunteikkaasta matkasta, joka hämärtää musiikin, viinin ja elämäntaiteen rajoja.

Gérard Bertrandin Hampton Water -viinin valmistaminen

Tämä tasapainoinen roséviini Ranskasta on cuvéerattu rypälelajikkeista Cinsault, Grenache, Mourvèdre ja Syrah. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienissä puissa valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen elegantti Hampton Water kypsytetään useita kuukausia ranskalaisissa tammitynnyreissä.

Ruokasuositus Gérard Bertrand Hampton Water -viinille

Tämä ranskalainen viini nautitaan parhaiten hyvin jäähdytettynä 5-7 °C:ssa. Se sopii erinomaisesti purjokeiton, kookos-limettikala-curryn tai purjotortillan seuraan.

Hampton Water ja sosiaalinen sitoutuminen

Hampton Waterissa uskotaan yhteistyöhön sellaisten organisaatioiden kanssa, jotka jakavat samat arvot, jotta voidaan antaa takaisin yhteiskunnalle. Erilaisia sosiaalisia hankkeita tuetaan, kuten Pink Agenda, joka on omistettu rintasyövän vastaiselle taistelulle ja jonka tavoitteena on yksinkertaistaa sairaudesta kärsivien elämää.

Vaaleanpunainen agenda
Olemme ylpeitä voidessamme tukea Pink Agenda -järjestöä, joka on sitoutunut keräämään rahaa rintasyövän tutkimukseen ja hoitoon. Vuodesta 2022 lähtien olemme lahjoittaneet yli 25 000 dollaria rintasyöpää sairastavien elämän parantamiseksi. Tähän mennessä The Pink Agenda on kerännyt lähes 6 miljoonaa dollaria.

Olemme ylpeitä voidessamme tukea Pink Agendaa sen sitoumuksessa kerätä rahaa rintasyövän tutkimukseen ja hoitoon. Vuodesta 2022 lähtien olemme lahjoittaneet yli 25 000 dollaria rintasyöpää sairastavien ihmisten elämän parantamiseksi. Tähän mennessä Pink Agenda on kerännyt lähes 6 miljoonaa dollaria.

Kovat tosiasiat

90
Punkte
Decanter
88
Punkte
Falstaff
90
Punkte
Wine Enthusiast
90
Punkte
Wine Spectator
Tuotetyyppi:
Viinityyppi:
Rosé-viini
Viinin väri:
rosé
Maku:
Tilaisuus ja teema:
maakohtainen ilta , Ruoanlaitto ystävien kanssa , Ystävänpäivä
Maa:
Ranska
Viljelyalue:
Languedoc-Roussillon (FR)
Laajennus:
pieni puu
Laajennuksen tiedot:
ranskalainen tammi , uusi puu
Laadun luokittelu ja predikaatit:
AOP Appellation d’Origine Protégée
Palkinnot:
Tom Cannavan - 89 Punkte , Drinks Business Global Rosé Awards - 94 Punkte , Decanter - 90 Punkte , Falstaff - 88 Punkte , Wine Enthusiast - 90 Punkte , Wine Spectator - 90 Punkte
Aromi:
Sitruuna , Vanilja , Mansikka
Rakenne / suutuntuma:
helppo
Jälkikaiunta / Finale:
medium
Tyyli:
moderni , nuorekas
Optimaalinen tarjoilulämpötila (°C):
5 - 7
Ruokasuositukset:
Kevyet ja kirkkaat astiat , Kevyitä ja runsaita ruokia
Lasisuositus:
Valkoviinilasi
Pullon koko litroina:
0,75
Pullon suunnittelu ja varusteet:
Bordeaux pullo , taiteellinen
Sulkutyyppi:
Lasitulppa
Säilyvyysaika vuosina JG:
5
Alkoholi tilavuusprosentteina:
13
Allergeenit ja ainesosat:
sisältää sulfiitteja ja rikkidioksidia
Jakelija:
Gérard Bertrand - Rue de Narbonne Plage - 11100 Narbonne - Frankreich
Item.-nr:
70011-FR-RO-BL-0138-21.2
NACH OBEN NACH OBEN
NACH OBEN