🍇 Baumann Cuvée Punainen Demeter esittelee itsensä elegantissa tyylissä, jossa on upea rubiininpunainen väri ja tiheä koostumus, joka vie heti mukanaan
🍽️ Nauttikaa tätä hienoa viiniä vasikanpihvin tai ankankoiven kanssa unohtumattoman makuelämyksen vuoksi
🇩🇪 Tämä jalo punaviini on kotoisin Saksasta ja se on valmistettu biologisesti erilaisista valikoiduista rypälelajikkeista
Cuvée Rot Demeter - Baumann
Diese Aktion läuft bis zum 02.06.2030 14:09.
Toimitusaika n. 3-5 Työpäivinä
pakkaus!
Lisätietoja Cuvée Rot Demeter - Baumann
Baumann Cuvée Rot Demeter -viini tarjoaa ensiluokkaisen vegaanisen punaviinin viinilasissasi. Siinä on kauniin kirkas rubiininpunainen väri. Lasissa tämä Baumannin punaviini paljastaa aromit luumuista, mustikoista, mustista kirsikoista, morista ja mustikoista, täydentäen muita hedelmäisiä vivahteita. Suussa Baumannin Cuvée Rot Demeter alkaa upeasti kuivana, tukeva ja aromaattinen. Jotkut viinit ovat etiketeissään kuivia, toiset ovat todella kuivia. Tämä punaviini kuuluu jälkimmäiseen ryhmään, sillä se on vinifikoitu vain 1 g jäännösokerilla. Kielellä tämä kevyt punaviini erottuu äärimmäisen tiheällä rakenteella. Tasapainoisen hedelmäisen hapokkuuden ansiosta Cuvée Rot Demeter hellii kieltä samettisella tunteella, kuitenkaan tinkimättä raikkaudestaan. Loppumaussa tämä Badenin viinialueen punaviini hurmaa lopulta huomattavalla pituudella. Jälleen ilmenevät vivahteet luumusta ja ploomista.
Baumann Cuvée Rot Demeterin vinifikaatio
Tämä elegantti punaviini Saksasta valmistetaan biologisesti useista eri rypälelajikkeista. Viinikeräyksen jälkeen viinirypäleet siirretään nopeasti viinikellariin. Siellä ne lajittelevat ja käsittelevät niitä varovasti. Sen jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomassa terästankissa hallituissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Cuvée Rot Demeter saa harmonisoitua useita kuukausia hienojakoisessa hiivassa. Viinin valmistumisen jälkeen Cuvée Rot Demeteria harmonisoidaan varovasti.
Ruokasuositus Baumann Cuvée Rot Demeterille
Nauti tämä Saksasta kotoisin oleva luomu-punaviini mieluiten lämpötilassa 15 - 18 °C kalvapeuranpihvin, pavun ja tomaatin, ankankasvatuksen sokeriherneiden tai paistettuja vasikanmaksojen kanssa, omenoiden, sipulien ja balsamicokastikkeen kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Baumann