- Tämä eksklusiivinen punaviini sopii erinomaisesti sitruuna-chili-kanan kanssa bulgurin tai lampaanpata kikherneiden ja kuivattujen viikunoiden kanssa
- Sen alkuperä Languedocista tekee tästä viinistä tyypillisen edustajan vanhan maailman viineistä
- Vahva punaviini, ensiluokkainen lahja hyville ystäville
pakkaus!
Lisätietoja Château L'Hospitalet Grand Vin Rouge La Clape - Gérard Bertrand
Vahva Château L'Hospitalet Grand Vin Rouge La Clape, Gérard Bertrandin kynästä, liukuu tiheää purppuraista väriä täynnä olevaan lasiin. Kun viinilasia pyöritetään, tämä punaviini paljastaa korkean tiheyden ja täyteläisyyden, mikä näkyy lasin reunassa olevissa kirkkoikkunoissa. Bordeaux-lasiin kaadettuna tämä uusi maailman punaviini esittelee upeita, voimakkaita aromeja mustikoista, luumuista, karhunmarjoista ja renkoista, jotka täydentävät kaneli, vanilja ja piparkakku-mausteet, joita tynnyrin kypsyminen tuo mukanaan.
Gérard Bertrandin Château L'Hospitalet Grand Vin Rouge La Clape esittelee viininystävälle ihastuttavan kuivan luonteen. Tämä punaviini ei koskaan esittäydy karkeana tai karuna, kuten siltä voisi odottaa ikoniviinisegmentissä. Kielellä tämä voimakas punaviini erottuu äärimmäisen tiheällä tekstuurilla. Tämä nuorekas punaviini Languedocin viinialueelta, tarkemmin sanottuna La Clapesta, hurmaa lopuksi merkittävällä jälkivaikutelmalla. Jälkimakuun liittyy myös mineraalisia vivahteita kalkkikivestä ja savesta koostuvilta mailta.
Château L'Hospitalet Grand Vin Rouge La Clape -viinin valmistus Gérard Bertrandilta
Tämä voimakas punaviini Ranskasta valmistetaan Grenache-, Mourvèdre- ja Syrah-rypäleistä. Languedocissa kasvavat viiniköynnökset, jotka tuottavat tämän viinin viinirypäleet, kasvavat kalkkikivi- ja savimailla. Tietenkin Château L'Hospitalet Grand Vin Rouge La Clape on myös ilmaston ja viiniviljelytyylin La Clape muovaama. Tätä ranskalaista voidaan parhaassa mielessä kutsua vanhan maailman viiniksi, joka esittelee itsensä poikkeuksellisen vaikuttavasti. Optimaalisen kypsyyden hetkellä Château L'Hospitalet Grand Vin Rouge La Clape -rypäleet korjataan pelkästään käsityönä ilman karkean ja vähän valikoivan koneen apua. Sadonkorjuun jälkeen viinirypäleet siirtyvät nopeasti puristamoon. Siellä ne valitaan ja käsitellään hellävaraisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienessä puutynnyrissä kontrolloiduissa lämpötiloissa. Sen päätyttyä Château L'Hospitalet Grand Vin Rouge La Clape kypsytetään vielä 16 kuukautta tammitynnyreissä.
Ruokasuositus Château L'Hospitalet Grand Vin Rouge La Clape -viinille Gérard Bertrandilta
Tätä ranskalaista punaviiniä olisi parasta nauttia 15 - 18 °C:ssa. Se sopii täydellisesti seuraksi paistetulle vasikanmaksalle omenoiden, sipulien ja balsamiviinietikkakastikkeen kanssa, täytetyille paprikavihanneksille tai punaviinissä haudutetulle kanalle.
- Lisää tuotteita osoitteesta Gérard Bertrand