🍷 Barbazul Tinto Tierra de Cadiz vakuuttaa elegantilla kuivuudellaan ja kiehtovalla tekstuurillaan, joka hellii makuhermoja
🍽️ Nauti siitä täydellisesti temperoituna herkullisen sitruuna-chili-kanan tai raikkaan rommipaistin kanssa
🌍 Tämä hienostunut cuvée, joka koostuu rypälelajikkeista Cabernet Sauvignon, Graciano, Merlot ja Syrah, tulee tunnetusta Huerta de Albalá -viinitilasta Andalusiassa
pakkaus!
Lisätietoja Barbazul Tinto Tierra de Cadiz - Huerta de Albala
Käynnissä oleva Barbazul Tinto Tierra de Cadiz, jota on kypsytetty tynnyrissä, esittelee itsensä lasissa tiheässä purppuranpunaisessa värissä. Parhaiten Bordeaux- lasiin kaadettuna tämä vanhan maailman punaviini tarjoaa ihastuttavia aromeja varjoalppiruususta, mustikasta, luumusta ja ploomista, jotka täydentävät piparkakkumausteet, musta tee ja kaakaopavut, joita puutynnyrin kypsyminen tuo mukanaan.
Tämä espanjalainen viini hurmaa elegantilla kuivan makuprofiilillaan. Se on pullotettu vain 2,8 grammaa jääsokeria. Kuten luonnollisesti korkeahintaiselta viiniltä voi odottaa, tämä espanjalainen viini viehättää, huolimatta kuivuudesta, hienolla tasapainolla. Erinomainen maku ei välttämättä vaadi jääsokeria. Kielellä tämä voimakas punaviini erottuu äärimmäisen tiheällä ja sulavalla rakenteella. Voimakkaan hedelmähapon ansiosta Barbazul Tinto Tierra de Cadiz paljastuu suussa vaikuttavan raikkaana ja eloisana. Jälkimaultaan tämä Andalusian viinialueen punaviini ihastuttaa lopulta huomattavalla pituudella. Uudelleen esiin nousee vivahteita luumusta ja ploomista.
Huerta de Albala Barbazul Tinto Tierra de Cadiz -viinin valmistus
Voimakas Barbazul Tinto Tierra de Cadiz, joka tulee Espanjasta, on sekoite, joka on valmistettu Cabernet Sauvignon-, Graciano-, Merlot- ja Syrah-rypäleistä. Tällaisen punaviinin rypäleet kerätään käsin vain, kun ne ovat täydellisesti kypsiä. Käsin keräämisen jälkeen viinirypäleet kuljetetaan mahdollisimman nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja käsitellään varovasti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienessä puutynnyrissä hallituissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Barbazul Tinto Tierra de Cadiz kypsytetään vielä 5 kuukautta ranskalaisista tammitynnyreistä.
Ruokaehdotus Huerta de Albala Barbazul Tinto Tierra de Cadizille
Naudi tätä espanjalaista punaviiniä parhaiten viilennettynä 15 - 18 °C:n lämpötilassa, esimerkiksi rumipesun, sitruuna-chili-kanan bulgurilla tai rucola-pastan kera.
- Lisää tuotteita osoitteesta Huerta de Albalá