🍷 Palmer Margaux'n Alter Ego vangit läsnäolollaan ja voimakkaalla, samettisella luonteellaan
🍽️ Nauttikaa tästä poikkeuksellisesta punaviinistä kestäville ruoille kuten lammaspata tai ankkojen rinta unohtumatonta makuelämystä varten
🌿 Valmistettu jalosta Cabernet Sauvignon- ja Merlot-rypäleistä, tämä viini tarjoaa erinomaisen laadun arvostetusta Château Palmerista
pakkaus!
Lisätietoja Alter Ego de Palmer Margaux AOC - Château Palmer
Château Palmerin Alter Ego de Palmer Margaux -viinit purppuranpunaisena lasiin. Viinilasin ravistaminen paljastaa tämän punaviinin korkean viskositeetin, mikä näkyy selvinä kirkkoikkunoina lasin reunalla. Tämä ranskalainen kuohuva viini leikittelee lasissa upeilla, voimakkailla sävyillä mustaherukasta ja mustikoista. Mukaan liittyvät vivahteet vaniljasta ja paahdetusta puusta.
Suussa Château Palmerin Alter Ego de Palmer Margaux avautuu upean kuivana, käteen tarttuvana ja aromaattisena. On kuivaa ja todella kuivaa. Tämä punaviini kuuluu jälkimmäisiin, sillä se on pullotettu vain 0,4 g sokerijäämällä. Tämä samettinen punaviini esittäytyy suussa tehokkaana ja monimutkaisena. Eloisan hedelmäisen happamuutensa ansiosta Château Palmerin Alter Ego de Palmer Margaux tuntuu suussa erityisen raikkaalta ja elinvoimaiselta. Loppua kohden tämä nuorekas viini Bordeaux'n viinintuotantoalueelta ilahduttaa huomattavalla pituudellaan. Mustaherukan ja mustikan vivahteet tulevat jälleen esiin.
Château Palmerin Alter Ego de Palmer Margaux'n vinifikaatio
Bordeaux'n voimakkaan Château Palmerin Alter Ego de Palmer Margaux'n perustana ovat viinirypäleet Cabernet Sauvignon ja Merlot -lajikkeista. Sadonkorjuun jälkeen viinirypäleet kuljetetaan nopeasti kellariin. Siellä niitä valikoidaan ja käsitellään varovasti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienissä tynnyreissä hallituissa lämpötiloissa. Vinifikaation jälkeen seuraa muutaman kuukauden kypsytys hienossa sakassa, ennen kuin viini lopulta pullotetaan.
Ruokasuositus Château Palmerin Alter Ego de Palmer Margaux'lle
Nauti tämä ranskalainen luomupunaviini mieluiten 15 - 18°C lämpötilassa lammasragout'n, kikherneiden ja kuivattujen viikunoiden, soker snap -herneiden kera paistetun ankanrinteen tai paistetun vasikanmaksa, omenoiden, sipulien ja balsamiviinietikkakastiketta tarjoillessasi.
- Lisää tuotteita osoitteesta Château Palmer