🍏 Joseph Drouhinin Aligoté Bourgogne vakuuttaa raikkaalla, hedelmäisellä tyylillään ja savuisilla vivahteilla, jotka syntyvät teräksessä kypsentämisestä
🍝 Nauttikaa tätä valkoviiniä viilennettynä herkullisten kaali-rullien tai kapristomaattikastikkeen kera valmistettujen spagettien kanssa unohtumatonta makuelämystä varten
🌍 Tämä puhdas Aligoté tulee Burgundin arvostetuista viinitarhoista, joissa rypäleet kasvavat ihanteellisissa oloissa
Toimitusaika n. 3-5 Työpäivinä
pakkaus!
Lisätietoja Aligoté Bourgogne AOC - Joseph Drouhin
Joseph Drouhinin Aligoté Bourgogne Burgundista näyttää lasissa kirkkaan, hopeankeltaisen värin. Nenässä tämä Joseph Drouhinin valkoviini esittelee monia vihreitä omenoita ja sitruunoita. Ikään kuin se ei olisi jo vaikuttavaa, teräksisessä kypsytetty viini saa vielä savuisia vivahteita.
Suussa Joseph Drouhinin Aligoté Bourgogne alkaa ihanasti aromikkaana, hedelmäisenä ja tasapainoisena. On kuivaa ja todella kuivaa. Tämä valkoviini kuuluu jälkimmäiseen ryhmään, sillä sen sokeripitoisuus on vain 1,4 g. Suussa tämän tasapainoisen valkoviinin rakenne on upean rapsakka. Sen voimakkaan hedelmäisen hapokkuuden ansiosta Aligoté Bourgogne on suussa ihanan raikas ja elävä. Tämä nuorekkaan valkoviinin finaali Burgundin viinialueelta vakuuttaa lopuksi hyvällä jälkimaulta. Loppu jää myös mineraalisilla vivahteilla, jotka ovat peräisin kalkkikivestä ja merenelävistä koostuvista maista.
Joseph Drouhin Aligoté Bourgognen vinifikaatio
Tässä valkoviinissä keskitytään selvästi yhteen viinirypälelajikkeeseen, nimittäin Aligotéen. Tämän poikkeuksellisen tasapainoisen puhtaan viinin valmistukseen Joseph Drouhin on kerätty vain ensiluokkaista rypälemateriaalia. Rypäleet kasvavat Burgundissa optimaalisissa olosuhteissa. Vitis vinifera -köynnökset kaivavat juurensa syvälle kalkkikivi- ja merenelävämaahan. Kun täydellinen fysiologinen kypsyys on varmistettu, Aligoté Bourgogne -rypäleet kerätään ilman kestäviä ja hyvin vähän valikoivia koneita pelkästään käsin. Viinitarhan jälkeen rypäleet siirtyvät nopeasti kellariin. Siellä ne lajitellaan ja käsitellään varovaisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu teräksisessä säiliössä kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen seuraa kypsytys muutaman kuukauden ajan hienohyytelökarkean päällä, ennen kuin viini lopulta pullotetaan.
Ruokasuositus Joseph Drouhinin Aligoté Bourgognelle
Nauti tätä ranskalaisista valkoviiniä parhaiten hyvin viilennettynä 8 - 10 °C lämpötilassa kaalin täytteisten pyöryköiden, purjosipuli-tortillan tai kapris-tomaattikastikkeen kera.
- Lisää tuotteita osoitteesta Joseph Drouhin