- Tämä voimakas valkoviini täydentää erinomaisesti ruokia, kuten peruna-pannua lohen tai kikherne-curry kanssa
- Uudistaminen teräksisessä säiliössä tekee tästä valkoviinistä erityisen kevyen
- Äärimmäinen valkoviini, täydellinen elegantiksi kesäviiniksi
Xarel-Lo Aloers - Credo
pakkaus!
Lisätietoja Xarel-Lo Aloers - Credo
Credon talon tyylikäs Xarel-Lo Aloers roiskuu lasiin kirkkaan vaaleankeltaisena. Tämän Credon valkoviinin tuoksusta paljastuu kaikenlaisia mirabelleja, sitruunaa, kypsää omenaa ja vihreää omenaa. Ikään kuin tämä ei olisi tarpeeksi vaikuttavaa, ruostumattomassa teräksessä tapahtuva kypsytysprosessi lisää vielä minttua ja sitruunamelissaa.
Makuaistissa Credon Xarel-Lo Aloers alkaa ihanan kuivana, ryhdikkäänä ja aromaattisena. Maultaan tasapainoisen valkoviinin rakenne on ihanan kevyt ja silkkinen. Tämän Katalonian viininviljelyalueelta, tarkemmin sanottuna Penedès DO:sta, peräisin olevan valkoviinin jälkimaku ilahduttaa lopulta kauniilla jälkivaikutelmalla. Jälkivaikutelmaa säestävät myös kalkkikivipitoisen maaperän mineraaliset vivahteet.
Credo Xarel-Lo Aloersin valmistus
Espanjasta peräisin oleva tasapainoinen Xarel-Lo Aloers on yhden lajikkeen viini, joka on tuotettu luonnonmukaisesti Xarel-lo-rypäleestä. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Kataloniassa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle kalkkikiviseen maaperään. Rypäleiden sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään välittömästi puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Viiniytymistä seuraa muutaman kuukauden kypsytys hienolla sakan päällä, ennen kuin viini lopulta pullotetaan.
Suositus Credo Xarel-Lo Aloersille
Tämä Espanjasta peräisin oleva luomuvalkoviini tarjoillaan parhaiten jäähdytettynä 8-10 °C:n lämpötilassa kalan kanssa paistettujen vihannesten, pestolla höystetyn vihannesmuhennoksen tai quinoan kanssa tehdyn parsasalaatin seuraksi.
- Lisää tuotteita osoitteesta Credo