🍷 Summa Ribera del Duero DO hurmaa tiheällä rakenteellaan ja elegantilla luumujen ja karhunmarjojen vivahteillaan
🍽️ Tämä punaviini on täydellinen kumppani voimakkaiden ruokien, kuten vasikanfileen ja Boeuf Bourguignon, kanssa
🌍 Valmistettu valituista Tempranillo-rypälistä arvostetussa Ribera del Duero viinialueella Bodegas Portian toimesta
pakkaus!
Lisätietoja Summa Ribera del Duero DO - Bodegas Portia
Fasissa kypsytetty Summa Ribera del Duero Kastilian – Leónin viinialueelta esittelee itsensä lasissa tiheän rubiininpunaisena. Kun Bordeaux-lasia pidetään hieman vinossa, sen reunoilla paljastuu viehättävä granaatinpunainen sävy. Kun lasia heilutetaan, tämä punaviini paljastaa korkean viskositeetin, mikä näkyy kirkkoikkunoina lasinreunalla. Ensimmäisessä tuoksussa Summa Ribera del Duero paljastaa vivahteita ploomista, mustikoista ja mustaherukoista. Hedelmällisiin osiin bouquetia liittyvät tammikypsyttämisen sävyt, kuten vielä enemmän hedelmäisiä-balsamisia vivahteita.
Suussa Summa Ribera del Duero Bodegas Portialta alkaa miellyttävästi kuivana, tukevoittavana ja aromikkaana. Kielellä tämä voimakas punaviini erottuu äärimmäisen tiheällä koostumuksellaan. Tämä erittäin kypsymiskykyinen punaviini Kastilian – Leónin viinialueelta, tarkemmin sanottuna Ribera del Duero DO:sta, vakuuttaa lopulta poikkeuksellisella jälkivaikutuksella.
Bodegas Portian Summa Ribera del Duero -viinivalmistus
Tämä voimakas punaviini Espanjasta valmistetaan Tempranillo-rypäleestä. Tietenkin Summa Ribera del Dueroa määrittelee myös enemmän kuin vain Ribera del Duero DO -maaperä. Tämä espanjalainen voi todellakin olla sanan varsinaisessa merkityksessä vanhan maailman viini, joka esittelee itsensä erinomaisesti. Merkittävä vaikutus sadon kehitykseen on myös tosiasialla, että Tempranillo-rypäleet kasvavat lämpimän ilmaston vaikutuksen alaisina. Tämä ilmenee muun muassa erityisen hyvin kypsyneissä rypäleissä ja yleensä korkeammassa alkoholiasteessa viinissä. Käsin poimittuaan rypäleet siirtyvät välittömästi kellariin. Siellä ne selektoidaan ja käsitellään varovasti. Sen jälkeen käyminen tapahtuu suurissa tynnyreissä hallituissa lämpötiloissa. Vinifikaation jälkeen viini kypsytetään 14 kuukautta ranskalaisesta tammesta tehdyissä tynnyreissä. Viinin valmistumisen jälkeen Summa Ribera del Dueroa harmonisoidaan varovasti.
Suositukset ruualle Bodegas Portian Summa Ribera del Duero -viinille
Tätä punaviiniä Espanjasta tulisi nauttia parhaiten lämpötilassa 15 - 18°C. Se sopii täydellisesti seurustelujuomaksi vasikanrinta papujen ja tomaattien, Boeuf Bourguignonin tai lampaanliha-haudukkeen kanssa, jossa on kikherneitä ja kuivattuja viikunoita.
Bodegas Portian Summa Ribera del Duero -palkinnot
Hintalaatusuhteensa lisäksi tämä Bodegas Portian punaviini voi juhlistaa myös palkintoja ja huippuarvioita yli 90 pistettä. Tarkemmin sanottuna vuodelle 2015
- Decanter - 97 pistettä
- Lisää tuotteita osoitteesta Bodegas Portia