🍷 Hermitage Rouge Domaine E. Guigal ihastuttaa elegantilla kuivillaan ja silkinkaltaisella tekstuurillaan
🍽️ Erinomainen kumppani tälle voimakkaalle punaviinille on vasikanfilee ja Boeuf Bourguignon
🌍 Tämä upea viini tulee arvostetulta Rhône-laakson viinialueelta ja se on valmistettu jaloista Syrah-rypäleistä
pakkaus!
Lisätietoja Hermitage Rouge - Domaine E. Guigal
Domaine E. Guigal Rouge Hermitage tuo ensiluokkaista punaviiniä lasiin. Tässä se esittelee ihanan tiheän, purppuranpunaisen värin, jossa on lisäksi värinmuutos granaatinpunaiseen. Kun sitä saa hieman ilmaa pyörittämällä, tämä punaviini paljastaa korkean tiheyden ja runsaan olemuksen, mikä näkyy lasin reunan "kirkasikkunoissa". Lasissa Domaine E. Guigal -viini tuo esiin liljan, syreeni, mustan viinimarjan, ruusun ja mansikan aromeita, joita täydentävät kaneli, piparkakkumausteet ja musta tee. Domaine E. Guigal Rouge Hermitage viehättää elegantin kuivan makuprofiilinsa ansiosta. Se on pullotettu poikkeuksellisen vähäisellä jäännössokerilla. Kuten luonnollisesti odottaa voi ikoni-viinisegmentiltä, tämä ranskalainen viehättää kuivudessaan hienolla tasapainolla. Aromeita ei välttämättä tarvita paljon sokeria. Kielellä tämä voimakas punaviini erottuu äärimmäisen lihallisella ja sileällä rakenteellaan. Tämä kypsyntyvän punaviinin loppu Rhône-laaksosta hurmaa lopulta kauniilla jälkivaikutuksellaan.
Domaine E. Guigal Rouge Hermitage -viinin valmistus
Tämä voimakas punaviini Ranskasta valmistetaan Syrah-rypäleestä. Viinikorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan nopeasti kellariin. Siellä ne lajitellaan ja käsitellään hellävaraisesti. Sen jälkeen tapahtuu käyminen kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen seuraa kypsytys.
Ruokasuositus Domaine E. Guigal Rouge Hermitage -viinille
Tätä ranskalaista punaviiniä tulisi nauttia mieluiten 15 - 18°C:ssa. Se sopii täydellisesti seuraksi vasikanruuan, kuten vasikan paistiliha papujen ja tomaattien kanssa, Boeuf Bourguignonin tai kasviksista ja naudanlihapullista valmistetun couscousin kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta E. Guigal