🍷 Roda I Reserva viehkeä, lihanomainen rakenne ja mestarillinen kypsytys ranskalaisissa tammitynnyreissä ihastuttaa
🍽️ Tämä punaviini paljastaa täyden arominsa täydellisesti ankankrutin kanssa inkiväärillä maustetun punakaalin tai Boeuf Bourguignonin seurassa
🌍 Bodegas Rodan valmistama, arvostetusta La Rion viinialueesta, Roda I Reserva hurmaa elegantilla Tempranillo-rypäleillään
pakkaus!
Lisätietoja Roda I Reserva DOCa - Bodegas Roda
Ölitymällä valmistettu Roda I Reserva viinialueelta La Riojasta esittelee itsensä lasissa tiheässä rubiininpunaisessa värissä. Kun lasia kallistetaan hieman, on tämän tynnyrissä kypsytetyn viinin reunoilla havaittavissa värin siirtyminen kohti granaatti-punaisen sävyä. Kun sille annetaan hieman ilmaa viinilasissa pyöräyttämällä, tämä punaviini paljastaa korkean viskositeetin, mikä näkyy kirkkoseinillä lasin reunoilla. Roda I Reservan ensimmäinen tuoksu hellii muhevilla luumun, kirsikoiden ja varhaisten luumujen sävyillä. Hedelmäisiin osiin kukkaisessa tuoksussa liittyvät tynnyrikypsennyksen nuotit, kuten saksanpähkinä, paahdettu manteli ja paahdettu hasselpähkinä.
Bodegas Roda Roda I Reserva esittelee itseään viinin ystävälle miellyttävän kuivana. Tämä punaviini ei kuitenkaan koskaan ole karkea tai riittämätön, kuten voisi odottaa ikoniviinisegmentiltä. Kielellä tämä voimakas punaviini erottuu uskomattoman lihallisella ja tiheällä rakenteella. Tämän La Riojan viinialueen punaviinin finaali viehättää lopuksi kauniilla jälkimaullaan.
Bodegas Roda Roda I Reservan vinifikaatio
Tämä voimakas punaviini Espanjasta valmistetaan Tempranillo-rypäleestä. Viinirypäleet kuljetetaan heti sadonkorjuun jälkeen viinitilalle. Siellä ne valitaan ja käsitellään hellästi. Tämän jälkeen seuraa käyminen pienessä puutynnyrissä kontrolloiduissa lämpötiloissa. Vinifikaation jälkeen viini kypsyy 16 kuukautta ranskalaisessa tammessa.
Ruokasuositus Bodegas Rodan Roda I Reservalle
Tätä espanjalaista punaviiniä tulisi nauttia parhaiten 15 - 18 °C lämpötilassa. Se sopii täydellisesti seuraksi ankankrution kanssa inkiväärillä ja punakaalilla, paistettua veal-sydäntä omenan, sipulin ja balsamiviinietikkakastikkeen kanssa tai Boeuf Bourguignonin kera.
- Lisää tuotteita osoitteesta Bodegas Roda