- Tämä punaviini Tempranillo-kasvim varmistaa mainion yhdistelmän lammasragout'n kanssa, jossa on kikherneitä ja kuivattuja viikunoita tai Ossobucoa
- Nauttijalle tämä Kastilia - Leónin viini esittää itsensä elävänä ja hedelmäisenä
- Tämä espanjalainen punaviini on erinomainen valinta
pakkaus!
Lisätietoja Corimbo I Ribera del Duero DO - Bodegas La Horra
Bodegas La Horra Corimbo I Ribera del Duero tuo lasiin ensiluokkaista punaviiniä. Se paljastaa kauniin tiheän rubiininpunaisen värin. Hiukan vinoon pidettynä punaviinilasi paljastaa reunoilla viehättävän granaatinpunaisen sävyn. Kun sitä ravistellaan hieman ilmaan, tämä punaviini osoittaa korkeaa viskositeettia, mikä ilmenee vahvoina kirkkoikkunoina lasin reunalla. Kun se kaadetaan punaviinilasiin, tämä espanjalainen punaviini näyttää upeita ja ilmeikkäitä aromeja varjoisista kirsikoista, mustista kirsikoista, mustasta viinimarjasta ja luumusta, joita täydentävät piparkakkumausteet, tumma suklaa ja kaakaopavut, joita tynnyrikypsytys tuo mukanaan.
Tämä Bodegas La Horra -tuotannon kuiva punaviini on juuri oikeaa viiniharrastajille, jotka pitävät siitä täysin kuivana. Suussa tämän voimakkaan punaviinin rakenne on upean lihaisa ja tiheä. Jälkimaku tuo esiin tämän Kastilien - Leónin punaviinin kauniin pituuden. Uudelleen esiin nousevat vivahteet luumusta ja mustista kirsikoista. Jälkimakuun liittyy vielä mineraalisia vivahteita savisten ja liuskekivisten maaperien myötä.
Bodegas La Horra Corimbo I Ribera del Duero -vinifikaatio
Voimakkaan Corimbo I Ribera del Duero -viinin perusta Kastilien - Leónista on Tempranillo-rypäleet. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Kastilien - Leónissa. Viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle savi-, hiekka- ja liuskekivimaaperään. Nämä espanjalaiset punaviinirypäleet kerätään vain käsin, kun optimaalinen kypsyys on varmistettu. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet siirtyvät nopeasti viinikellariin. Siellä ne lajitellaan ja varovasti rikotaan. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetussa tankissa, pienissä ja suurissa puutynnyreissä hallituissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen seuraa 16 kuukauden kypsytys ranskalaisissa ja amerikkalaisissa tammitynnyreissä.
Bodegas La Horra Corimbo I Ribera del Duero -ruokasuositus
Nauttikaa tätä espanjalaista punaviiniä mieluiten 15 - 18°C lämpötilassa täytettyjen paprikoiden, lohesta valmistetun perunapaistoksen tai vihannes couscousin ja naudanlihapihvien kanssa.
Bodegas La Horra Corimbo I Ribera del Duero -palkinnot
Tämä Kastilien - Leónin viini vakuuttaa meidät ja myös tunnetut viinikriitikot ovat palkinneet sen 90 pisteellä ja yli. Arvostelujen joukossa on
- Decanter - 93 pistettä
- Lisää tuotteita osoitteesta Bodegas La Horra