🍷 Portugalsviini ja Dornfelder makeana merkiltä Jung & Knobloch hurmaavat hedelmäisellä ja samettisella luonteenpiirteellään
🍽️ Tämä punaviini sopii täydellisesti täytettyjen paprikoiden ja paistetun vasikanmaksan kanssa
🇩🇪 Laadukkaat rypäleet tulevat tunnetusta viinialueesta Rheinhessen ja yhdistävät jalot aromit
last_chance
pakkaus!
Lisätietoja Portugieser und Dornfelder lieblich 1,0 l - Jung & Knobloch
Lasissa Portugieser ja Dornfelder liebimmäinen Jung & Knobloch esittelee upean kiiltävän vaaleanpunaisen värinsä. Hetken lasissa ollessaan tämä saksalainen punaviini tarjoaa ihastuttavia, voimakkaita aromeja fysalisista, mangosta, mustikoista ja ananaksesta, joita täydentävät paahdettu mantelipähkinä, krokantti ja saksanpähkinä.
Portugieser ja Dornfelder liebimmäinen voidaan luonnehtia erityisen hedelmäiseksi ja samettiseksi, koska se on valmistettu upean makealla makuprofiililla. Tasapainoisen hedelmähapon ansiosta Portugieser ja Dornfelder liebimmäinen hellii kieltä miellyttävällä tunteella, ilman että se menettää mehukasta elinvoimaansa. Tämä nuorekas punaviini Rheinhessenin viinialueelta hurmaa lopulta kauniilla jälkivaikutelmalla.
Portugieser ja Dornfelder liebimmäisen valmistus Jung & Knoblochilta
Ensiluokkaisen ja upean elegantin Portugieser ja Dornfelder liebimmäisen perustana Jung & Knoblochilta ovat Blauer Portugieser ja Dornfelder -rypäleet. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet siirretään nopeasti puristamoon. Siellä ne valitaan ja käsitellään varovasti. Tämän jälkeen tapahtuu käyminen ruostumattomassa terästankissa hallituissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Portugieser ja Dornfelder liebimmäinen voi harmonisoitua useiden kuukausien ajan hienossa hiivassa.
Ruokasuositus Jung & Knobloch Portugieser ja Dornfelder liebimmäiselle
Tätä saksalaista punaviiniä tulisi nauttia parhaiten lämpötilassa 15 - 18°C. Se sopii erinomaisesti täytettyjen paprikoiden, paistetun vasikanmaksapihvin omenoiden, sipulien ja balsamico-kastikkeen kanssa tai ossobocon seuraksi.
- Lisää tuotteita osoitteesta Weingut Jung & Knobloch