Lisätietoja Martinolles Rosé Crémant de Limoux Brut AOP - Domaine Paul Mas
Domaine Paul Mas Martinolles Rosé Crémant de Limoux Brut on ensiluokkainen kuohuviini. Sillä on ihanan kirkas, vaalean punainen väri. Tämän kuohuviinin perlage on lasissa ihanan pitkäkestoinen ja hieno. Jos pyörittelet lasia, voit havaita tässä kuohuviinissä ensiluokkaisen tasapainon, sillä se ei ole vetistä, siirappimaista tai liköörimäistä lasin seinämillä. Tämä Domaine Paul Mas -kuohuviini tuo tuoksuun kaikenlaisia vadelmia ja mansikoita. Ikään kuin tämä ei olisi jo vaikuttavaa, siihen lisätään muita makuja, kuten punaherukkaa.
Domaine Paul Mas Martinolles Rosé Crémant de Limoux Brut maistuu miellyttävän kuivalta. Se on pullotettu 7,4 grammalla jäännössokeria. Kyseessä on aito laatuviini, joka erottuu selvästi yksinkertaisemmista laaduista, joten kuivuudestaan huolimatta tämä ranskalainen viini ilahduttaa luonnollisesti hienoimmalla tasapainolla. Erinomainen maku ei välttämättä vaadi paljon jäännössokeria. Tämän tasapainoisen kuohuviinin rakenne on ihanan raikas suutuntuma. Martinolles Rosé Crémant de Limoux Brut on suutuntumaltaan ihanan raikas ja eloisa korostuneen hedelmähapokkuutensa ansiosta. Tämän Languedocin viininviljelyalueelta, tarkemmin sanottuna Limoux'sta, peräisin olevan kuohuviinin jälkimaku on vakuuttava ja hyvä jälkimakuinen. Jälkivaikutelmaa säestävät myös savi- ja kalkkikivipitoisen maaperän mineraaliset vivahteet.
Domaine Paul Mas Martinolles Rosé Crémant de Limoux Brut -viiniköynnös
Tasapainoinen Martinolles Rosé Crémant de Limoux Brut -viiniköynnös Ranskasta on cuvée, joka on valmistettu Chardonnay-, Chenin Blanc- ja Pinot Noir -rypäleistä. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Languedocissa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle kalkkikivi- ja savimaahan. Martinolles Rosé Crémant de Limoux Brut -viinirypäleet korjataan täydellisen kypsinä erityisen nopeasti ja mahdollisimman viileään aikaan, jotta niiden maku säilyy. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään välittömästi puristamoon. Siellä ne valitaan ja puristetaan varovasti. Tämän jälkeen perusviinit käyvät. Kun cuvée on koottu, viiniä kypsytetään edelleen Méthode Traditionelle -menetelmällä eli klassisella pullokäymisellä. Tämän jälkeen Domaine Paul Mas Martinolles Rosé Crémant de Limoux Brut kypsyy useita kuukausia pullossa ja lopulta puristetaan.
Ruokasuositukset Domaine Paul Mas Martinolles Rosé Crémant de Limoux Brut -kuohuviinille
Tämä ranskalainen kuohuviini nautitaan parhaiten jäähdytettynä 5-7 °C:ssa. Se sopii erinomaisesti hanhenrinnan kanssa inkivääri-punakaalin ja majoran kera, lammasragun kanssa kikherneiden ja kuivattujen viikunoiden kera tai mausteisen kastanjakeiton kanssa.
Palkinnot Martinolles Rosé Crémant de Limoux Brut -viinille Domaine Paul Masilta
- Lisää tuotteita osoitteesta Domaine Paul Mas
Kovat tosiasiat
Medaille